1. çıktığım 3. maçta 3. mağlubiyetimi aldım ve lige nağgalip veda etme yolunda önemli bir sınavı daha atlatmış oldum.

    televizyonda izlediğimiz gibi değil selçuk bey bu atmosfer falan inanılmaz heyecanlıyım konuşamıyorum zaten önemli olan katılmaktı diğer yarışmacılara başarılar dilerim.
  2. satranç hiç bana göre bir şey değil ya beklerken oynamayı planladığım hamleleri unutuyorum sonra başım ağrıyor falan hiç benlik değil (ağladı).bundan sonra fifa veya pes ligi kuralım baya eğlenceli olur(çünkü burada ezildim kendimi tatmin etmem lazım).diğer yarışmacılara başarılar (allah belanızı versin).
  3. d5 piyonunu almadığımı farkettiğim an başka hamle yapmış bulundum. oyunu da o an verdiğimi düşündüm. inanç biterse maçı kazanmak imkansızlaşıyor. çok kötü bir oyun çıkardım. oyun veziri vermeden önce kopmuştu aslında. erken kopan oyunlarda oyunu terk et seçeneği rakibe saygısızlık olduğunu düşünüyorum. opethian'a teşekkür ediyorum. el sıkışıp tamamladık yine de. lig'de her ne kadar son sıralarda yer alsam da oldukça keyif alıyorum.
  4. oraya 1 kişi daha yazmanızı rica edicigim.
  5. madem turnuva birincisi hediyelere boğulacak. ben de finalde kaybeden arkadaşımıza daha doğru bir ifadeyle lig ikincisine hobbit ve yüzük kardeşliği kitaplarımı hediye edicem. o kişi @yakgul olacak şeklinde kehanetimi de buraya not düşeyim.
  6. nefeslerin tutulduğu büyük lig başlamak üzere;
    kendi adıma bir kaç gündür otobüste, cafe'de, wc'de idman yapıyorum. elimde telefon sürekli kafa yoruyorum. doping olarak bitter çikolatalara hayır demiyorum, biraz da kahve hüpletiyorum. heyecanla beklediğimizi belirtelim, hem de up'lama adına başlığımızı yukarı almış olalım.
  7. ligimizin fikstürü belirlenmiştir. şu saate kadar geri dönüş yapmayan yazarlar lige alınmadılar. tekrar onlardan özür diliyorum. popkiss adlı yazarın oyunlarını hala incelemekteyiz. kendisi zaten lige katılmadığı için youreads satranç ligini başlatıyoruz. incelemelerimiz bittikten sonra detaylı bir şekilde sizlere bu konuyu açıklayacağız.

    ligimize katılan yazar sayısı 21 kişi olduğu için her hafta 1 yazar maç yapmayacaktır.

    haftada 2 maç yapılacaktır. ilk maç pazartesi-perşembe, ikinci maç ise cuma-pazar günleri arasında istenilen günde ve tarihler arasında oynanacaktır. maç sonuçlarının bana ilk gün için cuma ikinci gün içinse pazartesi bildirilmesi şarttır. aksi takdirde maç berabere sayılacaktır.

    rakiplerden birinin işi çıktığı takdirde hazır olan rakibin isteğine göre maç tarihi ertelenebilir. hazır olan rakip maçın ertelenmesini istemiyorsa maça çıkamayan mağlup sayılacaktır.

    maçların süresi 30 dakikadır. tek maç yapılacaktır.

    fikstür ve puan durumu için tıklayınız.
  8. renk kattı sözlüğe bu lig. verguzbay-ulgan maçı ilginçti. rosky sağlam oynuyor an itibariyle.
    edit: sağlam oynayan opetianmış
  9. iyi akşamlar arkadaşlar. birçoğunuzun bildiği gibi ilk haftadan itibaren ygtygt- isimli yazar arkadaş hiçbir maça katılmadığı gibi herhangi bir geri dönüşte yapmamıştır. mesajlarımıza dönüş yapmamasına karşın dün kendisi youreadse yorum girmiştir. kendisinin art niyetli olduğunu düşünüyorum. kendisi ligden çıkarılmıştır.

    ygtygt- ile karşılaşan oyuncular o hafta maç yapmayacak ve hükmen galip sayılacaktır. fikstür de herhangi bir değişim olmayacaktır. ygtygt- nin ligden çıkarılması puan durumuna etki etmeyecektir. anlayışınız için teşekkürler.

    herhangi bir sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz. son olarak youreads satranç whatsapp grubu kuruldu. katılmak isteyenlerin iletişime geçmesi rica olunur. katılım için lige girmiş olmanız gerekmemektedir. satrancı sevmeniz bizim için yeterlidir.^::)^