1. iç dökme başlığına yazmak istemedim. gerçek iç dökme olacak mı bilmiyorum. @hero, işler başımdan aşkın, kedoşlardan biri hasta, kuzenim hafta sonu buradaydı kızıyla birlikte, dötüm yer görmedi. bilgisayar başına geçince de iş yaptım ve dikkatim dağılmasın diye açmadım hiç burayı.

    ayrıca kuzum sen evdeki deftere yazarsan, biz okuyamayız. ^..^

    burada 1-2 kişi bile okuyorsa benim için sorun değil. insanlar okusun diye yazmıyorum ben. kafam dağılsın, azıcık bilgi tazeleyeyim, sevdiğim şeyler hakkında araştırma yapayım diye yazıyorum.
  2. babamın üstten basık toyotasında (bilen bilir o modeli) dinlediğimiz lacivert kasete düştüm. bir yandan "kar yağıyor sokaklarda üşürsün" diyorum, bir yandan "adamın sesi ne yumuşakmış, sigaradan uyuşturucudan ne hale gelmiş" diyorum, sonra "la acaba bu herif yandaş oldu diye mi iyi gelmiyor sesi bana"... kafam güzel mi ne?
  3. ya ne güzel şenlendi buralar ^..^ okuyacak ne çok, ne güzel şeyler var ^:kalp^
  4. burada dizi hayvanları üzerinden bir birimizi kırmayalım rica ederim. hepsi çok tatlış... hepsi çok kalp... ^..^

    p.s. direwolf her halükarda normal bir kurdu ham yapar ayrıcana ^:swh^
  5. dans eden kedi diye başlayan bir başlık görüp, sazan gibi atlayıp, dehşete düşmem bir oldu... hayalimde böyle bir şey vardı halbuki... :(

    n'aptınız akşam akşam bana?!
  6. #dirensigara diyecem tuhaf kaçacak :d
  7. ne güzel bir ortam, tertemiz bir sayfa. herkese selam çoook hoşgeldim. kitap, müzik vs kategori halinde ayrılması çok hoş olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.
  8. @karanfil devrimi, blutut tavsiyesi vermek isterdim lakin, bilgisayarmış, teknolojiymiş anlamam ben o işlerden. fred çakmaktaşın yan komşuyum ben:d
  9. @son sigara 6-7 yıldır aynı telefonu kullanıyordum, yenisini bir aldım "anam kulaklık girişi yok, kulaklık yok." e ne yapam çakmaktaş modunu kapatmak zorunda kaldım ben de. yoksa benim de bir farkım yok.
  10. o değil de sözlükte yaş ortalaması yüksek anladığım kadarıyla herkes sakin sakin doları, altını, yüroyu takip edip şarabını yudumluyor. son başlık dolarda kalmış, kimse de üstüne söz açamamış.. cidden keyfim kaçtı.