1. sitedeki tüm youserlara -moderasyon dahil- kendi kendine yarattığı sebeplerden kurulup hepsini tek tek ağzına dolamış, çizmek için kanımca çok çaba sarf ettiği ben diyeyim elit siz diyin fularlı profilini hakkında hiçbir fikri olmadığı insanlara havada uçuşturduğu hakaret ve varoş küfürlerle yerle bir etmiş, youreads'in fıtratının vazgeçilmez, mod tarafından asla toz kondurulamayan en birinci yazarı bona dea'nın aşırı seviyeli konuşmalarıyla süslenmiş blog.

    (bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
  2. valla tam benlik bir siteymiş. aradığım herşeyi burada buldum. iyi dedi kodu çıktı :)

    ama burası için üzüldüm. çok güzel bir site. potansiyeli çok yüksek fakat kendini bilmez bir kaç kişi yüzünden kaçırılmış onca yazar. ve yönetiminde buna karşı bir çözüm önlemi olmamış.

    kısacası yazık etmişsiniz siteye. hadi yönetim siteyi önemsemiyor ama buraya bir şeyler aktarmaya çalışan burayı bir yerelere taşımaya çalışan kişilerin emeklerini de mi önemsemiyor? bu kadar basit mi yönetim için insanların emekleri? eğer öyleyse yazıklar olsun.
  3. klasik bir düşük zekalı sazan avı.
  4. ooo sözlük magazini tadında site. daha önce duymadığım şeyler gördüm. ben takip ederim. ama beni yazma swh.
  5. otello'nun adının geçmediği sayfa.
    otello, youreads'in bir gerçeği değil mi ki?

    zaten 15 kişisiniz, neyin derin youreads'i, neyin karanlık yüzü?
    hafiyelik yaptığına değse bari.
  6. bu ne olm?
  7. tasarim ve icerik acisindan begendigim site. okurken goz yormuyor. dil cok avam, herkesin anlayabilecegi duzeyde. ayrica gecmiste olan olaylar hakkinda ustunkoru anlati yapip ucu acik sorular birakan bir anlatima sahip. kendi hayalgucunuzu, olmadi arastirma yeteklerinizi, en olmadi stalkerliginizi kullanmanizi sagliyor.

    ben sevdim. sana puanim 8.5/10 qanqa
  8. kapanmış lan.

    arada girip okuyorduk kanky niye kapattın?(*:swh)
  9. bunlar sol frame'e düşen söylentiler. daha nitelikli ve saf, ham, işlenmemiş doneler bekliyoruz.