1. sevdiceğimle kadıköyde yaptığım rakı balık
    ziyafeti
  2. an itibariyle çok istediğim alienware15 bilgisayarı alıyoruz çok mıtlıyım böyle duygusal anlar falan.

    edit: parayı ödedikten iki saat sonra bilgisayar ithalatçı firmadan elimize ulaşmamız-ş, stoklarda yok diye aramaları. bu gün de mutlu olamadık sjjdjf umarım paramı alabilirim
  3. 3-4 yaşlarında olan dünyalar güzeli bir kız çocuğu tarafından uyandırıldım. daha nasıl mutlu olabilirim ki.(*:swh)
    ae
  4. yarım saat kadar önce tüm raporlamalarımı bitirmenin huzuruyla açayım biraz mendelssohn'un keman konçertosunu dinleyeyim cila olsun dedim (neden böyle bir şey dedim bilmiyorum). ancak kalleş bilgi işlem youtube a ve müzik dinleyebileceğim sitelere erişimi engellediği için kendimi derin bir internet araştırmasının içinde buldum.

    yarım saatlik bir uğraş sonucunda istediğim versiyonu olmasa da buldum tam açılacak açılmayacak diye gerilirken o girdi kapıdan bana baktı direk. güldü. ben de güldüm. aynı anda -bana göre- o efsanevi notalar çalmaya başladı. o kadar mutlu oldum ki.

    insan bazen tüm huzuru tüm mutluluğu bir notada bir gülümsemede bulabiliyor.
  5. herkesleri bilmiyorum ama her yeni yaşımla daha mutlu oluyorum. yıllar yıllar sonra da sanırım bu değişmez. içinizde bir yerlerde küçük bir çocuk varsa şayet o ruhu hiç bir zaman kaybetmezsiniz. ne mutlu bana ki sevdiğim insanlar, ailem ve yapabildiklerimle; henüz yapamadıklarıma doğru hedef almışken bir yılı daha ardımda bırakıyorum.

    insan böyle zamanlarda geride bıraktıklarına, geçen zamana değil de daha ileriye bakmalı ve hatta önce burnunun ucuna. uğur böcekleri minicik, onları görmezden gelmemek gerek. ^::) ^
  6. kısır.
    aylardır hasta ve çoğu zaman vaktini yatakta geçiren bir aile bireyinin, yapmış olduğu kısır. anlamsız bir güne başladığınızı düşünürken mutfağa adım attığınızda, oturduğu sandalyesinden size gözlerinin içiyle gülümseyerek bakan kişinin yaptığı kısır.
  7. umut. hayal. uzun zaman sonra ilk kez oluyor bunlar. ölüm diriliyor.
  8. sarı çiçekli elbisem, mutlu olmak için giydim.
    -da çiçekler açsın ruhumuz.
  9. gece üç buçukta kalkıp dolapta ki buz gibi suyu kafaya dikmek.
  10. wtf