1. lazienki parkta bir ördek. varşova1
    cultural palace'tan çekilmiş puslu varşova varşova2
    lazienki parkta bir kısmı donmuş göletten yansımalar. varşova3
    wilanow palace'ın muazzam bahçesinden varşova4
  2. sde
  3. bugün yine bisiklet turuna çıktım. geçen hafta sağanak yağışa yakalanıp çamur içinde kalmıştık bu yüzden önce benim canavarı yıkamaya götürdüm. :)

    adamlar dalga geçti "iç-dış mı abi, paspasları da mı abi, kurulayalım mı abi?" falan diye... :) para da almadılar lan, az buz da uğraşmadılar halbuki. :) bir de sulukları çıkarmayı unutunca suları sabunlu sabunlu içtik. :)

    http://hizliresim.com/GRaVG7

    sonra işte yola çıktım, buranın köylerine doğru. etraf harikaydı, yolda kimseler yok. sağımda deniz solumda buğday, kanola tarlaları...

    http://hizliresim.com/1vq5pD

    karşıda hayal meyal rüzgar gülleri seçiliyor, oraya kadar gittim. ah bir de yokuşlar olmasa...

    http://hizliresim.com/0n9dlo

    yol üzerinde birkaç çeşmeye rastladım, hepsinin de suyu berrak, buz gibiydi. bir tanesinin yanında erik vardı. daldım. çeşme başında oturup yedim. pişman değilim, yine olsa yine yaparım.

    http://hizliresim.com/pzl1a0

    bu kuzular da dönüşten.

    http://i.hizliresim.com/0n9dDR.jpg

    imkanınız varsa avm'ye gitmek yerine kendinizi doğaya atın. biz onun bir parçasıyız. betonlar arasında, topraktan yeşilden uzak olmak başlıca stres sebebi. her hafta piknikler, geziler yapabilirseniz bayağı rahatlayıp mutlu olduğunuzu görürsünüz.

    not: söylemeyi unuttum. dönüşte kayboldum birazcık. yokuş aşağı son hız giderken zeballah gibi 4 adet köpek çalıların arasından fırladı, saldırdı. ani fren yapmak zorunda kaldım, dengemi kaybettim ama düşmedim. çok şükür köpek maması da olmadım. aklınızda bulunsun bisikletteyken köpek kovalarsa sürmeye devam etmeyin. sizi mutlaka yakalar, üstelik düşmenize de sebep olur. durup bisikleti kendinize siper edip köpeğe bağırın "ay hoşt ulan!" falan diyebilirsiniz. geri çekilirler. kendi halinde taklan, uyuyan köpek görürseniz de yavaşlayın. hızlı gittiğiniz zaman kovalamaya meyilli oluyorlar.
  4. Doğaya hasret kalanlar, yaylaları, özleyenler, dağ-bayır nedir bilmeyenler, kısaca böyük şehrin ısıcağından, gürültüsünden bunalıp bi' gıdım ferahlık isteyenler; Buradan buyrun...
  5. kalba