1. sitenin sol frame'ine baktığımda en troll başlık bu başlık. sanırım sitenin troll yuvasına döndüğü fikrine sol frame'den ulaşılmıyor da başka bir şekilde ulaşılıyor. bunu da yazıp bu başlığı da engellemeye karar verdim.

    benim tahminim şu; site trollerle dolu diyenler troll olduğunu düşündüğü kişileri, trollerin yazdığını düşündüğü başlıkları ve bilgi temin edemediği kanalları engellemek yerine tam tersine sadece bu kanalları takip ediyor ve sabah akşam her yerin trollerle dolu olduğundan dem vuruyor.

    hayır ben kullanıcı olarak bakıyorum sol frame pamuk gibi, dünün en beğenilen kitapları dünün en beğenilen filmleri 25 yoruma çıkmasına rağmen dolup taşıyor. her gün sitede aktif okuma yapıyorum çok da bi sorun yaşamıyorum.

    kurallar dahilinde yazıp, ifade özgürlüğüne sığınarak belli zümrelere sataşan 3-5 kişiyi engellemek yerine takip edip, siteyi zevkinize göre optimize etmeyip artık trollemekten kastınız her ne ise ondan kurtulmayıp sonra da habire site trollerle dolu diye sitem etmek çok tuhaf bence.
    abi

mesaj gönder