1. d.e.beğenilmeyen.y. editi: düşünemeyen bir kitle tarafından lince uğramanız sonrası gelip burda ağlayacaksınız :)
    sırf üslubum sert diye doğru olan bir konuyu çarpıttınız. üslubum da bırakın sert olsun. sokakta bi s.kim diyemeyecek insanlar kalabalığa güvendi ona yandım ben.

    sonuç bölümünde başlığın neden böyle olduğunu anlayacaksınız.

    bugün saat 09.30 sularında şirinyerden izbana bindik sevgilimle. benim de toplu taşıt barlarına tutunmama huyum var keza tahareti eliyle halledenlerin olduğu ülkede gayet 'normal' bir 'takıntı' bence.

    her neyse, sevgilim de ben hoslanmadigim icin tutunmaz. izban cok kalabaliktiz ben bir bara omzumu yasladım, o omuzla sevgilimi ve kendimi dengede tutuyorum derken arkadan biri yaslanıp duruyo. sırtımda da çanta var aşağı çekilip duruyorum.
    "amma yaslandin ha, yeter be" dedim arkami donup, bi kadinmis arkamdaki. hiç bir yerden de tutunmuyordu he hanımefendi. ben bunu dedikten sonra arkamdan bir el omzumu ittirerek (ittirmek de denmez, ittirmeye calisarak) "senin sorunun ne arkadasim" dedi.
    kadinin kocasiymis. "yaslanamaz bana" dedim. adam tekrar ittirmeye calisinca o anki sinirle dedigim icin suan hatirlamadigim bir sey soyledim. adam tirsti, izbandaki diger yolcular da olaya mudahaleye basladi. hepsi bir anda bana saldirmaya basladi sozleriyle. hayir s.kimde degil zaten onlarin laflari ama bu serefsizler geceleri evlerine gidince facebookta tecavuze lanet yagdiran insanlar. neyse bu insanvari varlıklarsan biri de "yaslansın nolcak?" dedi. "kocasina yaslansin" diyince "auww terbiyesize bak" dedi baska bir insan, buyuk ihtimal menopoz donemiydi.
    sonracigima, ben adama saldirma plani yaparken (4 yil boksla ugrastim, lisansimin suresi bitti) etraftan kadinli erkekli boyle tepki alinca "1 vururum, 10 yerim" diye dusunup vazgectim. neyse olay oyle bitti. adam zaten yarim kadardi.

    simdi gelelim tecavuzle ne ilgisi var. ben kisisel sinirlarima edilen tecavuze karsi cikarken toplum boyle sacma sapan bir tepki verirse, tecavuzculer korunmaya devam eder, kurbanlar asagilanir. bunu ensar vakfiyla falan bagdastirmayin. yolda yuruyen kiza tecavuz eden tinerciler bile korunuyor. hep magdurlar suclaniyor. ha ben magdur muydum? degildim. sucker punch planlarim suya dustu ona uzuldum :(

    that's all guys, umarim anladiniz beni.

mesaj gönder