1. izmir/üçyol'u bilenler bilir. metro durağının çevresindeki boş alan buluşma noktası olarak da kullanılır ve burada birçok güvercin, güvercin yemi satan kişiler bulunur. manzara seyirlik ve güzel olur.

    yakın bir arkadaşımla buluşmak için burayı seçtik. buluşma zamanından biraz önce geldim ya da o hep geç gelirdi, onlardan biriydi. bu arada bir bardak yem aldım, uygun bir yere sotelendim. arkadaşım belirince usulca yaklaşmasını bekledim ve aramız yaklaşık 5 m mesafe kalınca bir bardak yemi üzerine boca ettim. tahmin edileceği üzere güvercinler hunharca yem atılan yere doğru hareket etmeye başladı. angut^:angut da bir kuştur malum^ gibi, arkadaşımın telaşlı kaçışına gülmeye başladım.

    buraya kadar her şey başlığa uygundu ancak arkadaşımın verdiği çılgın ve ölçüsüz tepkiler beklediğimin üzerinde bir hal almaya başladı, ortalık karıştı, olay mahalinden ufak ufak uzaklaşmaya başladım. en son koordinesiz manevralarıyla arkadaşımın, annesinin biraz açığında dolaşan küçük bir çocuğa çarpıp çocuğu yere düşürdüğünü, çocuğun ağlamaya başladığını, annesinin ise öfkeyle bağırmaya başladığını görünce olay drama dönüştü sonrasını konu ile ilgili olmadığından moderasyon tarafından silinebilir endişesiyle anlatmıyorum.

mesaj gönder