1. sil-yaz diye ceza alan arkadaş benim.

    iki konu var, birincisi suç olduğu hiçbir kuralda yazmıyor. sitenin kötüye kullanımı derseniz bunu karı kız düşereyim diye fularıyla takılan adamdan reklam yapan adama kadar genişletebilirsiniz ve bunun ayrımını yapmanız çok zor. reklam yapılmasıma karşı birisi olarak reklam olsun istemem ama bu kötüye kullanım mıdır bir şey diyemem.

    diğer bir olay ise yorumu silmedim veya tekrar girmedim. sonrasında eklemek istediğim bir şey mi oldu yoksa imla hatası mı yaptım hatırlamıyorum ama düzelttim sadece. buna rağmen sistemle ilgili bir hata yüzünden tekrar girildiyse bilemiyorum. yine de uyarmak yerine direkt uçuran bir mod ekibi var.

    daha önce söyledim, eksilediniz ama hitler bile hiç değilse kimin yakılacağını söylüyordu. ya kurallarınızı açık açık koyun ya da kurallara aykırı gelmeyen youserı uçurmayın.

    ama durun ya, ben zaten bir kural yüzünden uçurulduğumu düşünmüyordum. uzun süredir gelen mod ekibinin eski kalitesini kaybettiğine dair eleştirilerim yüzünden uçurulduğumu ve böyle bir kural yüzünden uyarılmadan direkt uçurulduğumdan emindim. kusura bakmayın, benim hatam.

mesaj gönder