1. içi boş ırkçılıktan sıkılmış insanların yaftalanış şekli; türk düşmanlığı. ırkçı değilsen önce türk düşmanısın, sonra pkk destekçisi ve vatan haini oluyorsun. aynı durumu islam ile de ilişkilendirebiliriz. islami düşünceleri desteklemiyorsan, dine karşı bilimi savunuyorsan otomatik olarak dinsiz, ateist, din düşmanı ve kapı yine vatan hainliğine çıkıyor.

    1920'lerde türk milliyetçiliği, bağımsızlık ve özgürlük anlamına gelirken; şimdilerde çoluk çocukla yan yana düşüp tekbir getirmek olmuş. kime ne faydası var? biri çıksın desin ki: "türk her şeyden üstündür allahına kadar gider." diyelim ki öyle, ne oldu yani? bu söylem kime ne fayda getirdi? kimin ölümünü engelledi? yakılan türk askerlerini geri getirebildi mi? veya fethi sekin'in şehit olması, herkesin ona kahraman demesi çocuklarına ne kazandırdı? babasını kaybetmiş bir çocuğu ne teselli edebilir? türklük mü şehitlik mi?

    tarzını beğendiğim güzel milliyetçilerden oktay sinanoğlu reyiz gençlere ne diyor:
    -türkiye’ de adet haline gelmiş göstermelik işlerden kaçının. ne yaparsanız en iyisini yapın ve gündelik siyaset, çıkar grupları, dışarıdan güdümlü gizli veya açık cemiyetlerden uzak durun.

mesaj gönder