1. ancak babası belirsiz birinin sarf edebileceği türden bir cümle.

    z.y.d.: bunun nesini kötülediniz anlamadım ama canınız sağ olsun.
  2. görgüsüz bir zenginin yaptığı görgüsüzce bir konuşma.
    mert
  3. sosyal medyayı yakından takip ettiğini belirtmiş. komik mi? evet. ahlaki mi? hayır.
  4. iş adamı, bilim adamı, zart adamı, zurt adamı derken aranacak tek şart adam olmak olsaydı hiçbir zaman iş adamı olamayacak kişi beyanatı.
  5. zenginlik belirtisidir.
  6. ülke trollden geçilmiyor da bu nasıl birşey bir de oradaki insanlar gülüyor akıl alır gibi değil.

    hergün insanlar ölüyor, bomba korkusuyla yaşıyor ama beyfendinin keyfine diyecek yok. bir de bunlara iş adamı denilip baş tacı ediliyor. ülkede hergün birileri gaf yapmak zorunda mı yahu adam akıllı bir gün bak '1' gün geçiremicek miyiz biz bu ülkede?
  7. parodi hesabı tamam komik ama sen değilsin.
    reax
  8. paranın köpeği olmuş görgüsüz insan beyanı.
  9. medeniyet ,asalet ,asillik böyle bir şey sonrada öğrenilmiyor.bir şehzade yetişirken yıllarca gelen bir gelenek var,asalet var.uyulması gerekenler var ,bazı şeyleri doğarken öğreniyor.o şekilde büyüyorlar.saray kültürü var.çevresinde ki insanlar saygı değer insanlar,saygı gören insanlar.onlarla iletişim kuranlarda diğer ülkelerin değerli saygı gören insanları.onlarda başkalarına saygı gösteriyor.çünkü saygı görüyorlar.ortamları bu yani.anlatabiliyor muyum.şimdi bu insanlara ne kadar eğitim de versen olmaz.bunları eğittikten sonra bi 2,3 nesil geçmesi lazım.belki çocuklarının çocukları olur.yaptığı şeyin komik olduğunu sanıyor.komik te evet.ama asil bi insanın yapacağı şey değil.
  10. para fakirligi alır, kültürsüzlük baki kalır.