1. yeterince özgür olamadığınız için ekşiden kaçmadınız sanki burada eleştriyosunuz, bırakın herkes istediğini paylaşsın(küfür olmadan tabiki). beğenmezsen okumazsın olur biter.
  2. (bkz: alarm melodisi olarak seçilmiş müzikler)

    arkadaş bu ne kadar boş beleş bir başlıktır. şunun var olma sebebini bana kimse açıklayamaz. yani bu müzikleri yazdınız da ne oldu, hani başlık olsa ki az bilinen güzel şarkılar tamam diyeceğim ama bu nedir yav.

    umarim bu malum yerden göç youreads'i kötü hale getirmez. ha ben de geldim malum yerden ama 1 yıl önce geldim ve pek de aktif değildim ama şimdi aktifim ve buranın malum yerin yolunda olmasını istemiyorum.
    pan
  3. umarım bunlar ekşiden gelenler değildir diye düşündüren durum.bende oradan geldim ama böyle gereksiz başlıklar açmıyorum yani.gündem fazla değişmediği içinde orada kirlilik olarak duruyor bu başlıklar.ne yapılmalı bilemedim ama durdurulması gerekir bence.yinede karar youser ların.hepsi başlık olarak açılıp içine bilgi koyulabilir ama hepsi birden ortaya çıktı ve içindeki bilgilerde oldukça gereksiz.(bkz: oral) (bkz: soğan) (bkz: baklava) (bkz: ceviz) (bkz: anal)
  4. kendi akışına bırakılsaydı daha iyi olmaz mıydı dediğim bir kampanyanın uzantısı. ayda 2 güne fikslenirse bu etkinlik kalan 28-29 gün başlıklar olması gerektiği gibi olur.
    reax
  5. türkiye'nin feda edilebilecek 3 şehri

    bu başlığın amacı bence kamuoyu araştırmak değil; bölünmeye zemin hazırlamak için kamuoyu oluşturmak.

    günlerdir sol framede birinci sayfadan düşmedi.

    bazı değerleri tükettiğimizi düşünerek üzülüyordum ama bu başlığa ve girilen yorumlara öfkeleniyorum.

    not: benim öfkem beni ilgilendirir ancak sizin gözden çıkardığınız vatan toprağı da yine beni ilgilendiriyor.

    edit: yıllar sonra hasbelkader bu yorumu okuyup, 'kimler ne yazmış? ' merakı ile başlığı uyandırmamak için link değiştirildi.
  6. çok yoğun ve boğucu olmadığı sürece hiçbir türde başlık youreads'den soğutmuyor aslında...

    (bkz: denge)