1. yaa baslik bana -artik zihnime benligime nasil kazindiysa- coskun sabah'in anilar sarkisini hatirlatti. 45dakikalik okul servisi boyunca artik soforun o anki mood'una gore arabesk fantezi turk sanat, turku murku ne varsa ezberlemisizdir istemsiz sekilde. simdi eskaza bir yerde duyacak olsam o eski sarkilari istemsiz miridanir devam ettiririm gun boyu. sonra cevremde kınanırım bir guzel. simdi bu basligi gordum ya artik sabaha kadar ...
  2. hayattan daha büyük ve daha gerçek olurlar
  3. bir insanın beyninde yer almak..
    düşünsenize video oyunu gibi.
    senin görüntülerin, konuşmaların hepsi o kişide.
    sen ölsen de onun aklındasın.
    işte anılar bunlardır...
  4. insanın sahip olabileceği en güzel şeyler ya. çünkü yaşadığın şu koskoca hayatta elinde kala kala anıların ve onları yaşadığın insanlar kalıyor sonuçta. gerçi her insan hayatında kalamıyor maalesef ama yaşanan şeyler güzelse biraz özlemle biraz buruk bi gülümsemeyle hatırlanıyor. ben bazılarını unutmaktan çok korkuyorum o yüzden blog tutuyorum sanırım. çok güzel şeyler biriktirmişim, daha da güzelleri olsun. kötülerden de hep bi şeyler öğrenmişim. öğreniyorum da.
  5. (anılar için) "...bütün bunlar belirli kişileri anımsamaktan çok, varoluşun katmanlarını üst üste dizme yükümlülüğünü üstlenmişler gibi duruyor."
  6. bazen kiside kafa koparma, kalbi yerinden söküp atma istegi uyandirirlar.
  7. uzaklaşırken toz kaldırarak koşacak kadar düşüncesiz olabilirler ama yine de edersiniz tahammül çünkü bağdaşmışsınızdır onlarla.