1. yeme içme kategorisinin en mide bulandırıcı cümlesini okumak istemiyorsanız burada kapatın bu başlığı...

    bu bamyanın turşusu...küçük bir çocuğun burnunda soğuktan kurumuş tatak^:sümük sümük, hehe!^ gibi.

    kim bilir, belki öyledir, belki de ben bamya turşusuna talebi azaltıp fiyatı düşsün diye bir umut yazmışımdır. kıps kıps
    mesut
  2. canlılar taklitçidir. bir şeyi sevmediğinizde muhtemelen onu sevmeyi bilmiyorsunuz ve öğrenmiyorsunuz demektir. bamya sevmiyorsanız bamya seven birini bulup onun onu nasıl sevdiğini gözlemleyin sonra siz de bamyayı sever hale gelirsiniz. insanların evlendikten sonra taliplerinin artması da benzer bir olaydır aslında. sizin sevilebilir olduğunuzu görüp sizi seveni taklit ederek hayatta kalma şansını milyonda bir de olsa artırmış oluyorlar. bamya sevmekle evlilik ilişkisi kurduğum için tarım ve ahlak bakanlığından özür dilerim.
    abi
  3. görünce bile ıyyy, uyy diyenleriniz olacaktır. ben de sevmezdim önceden ama sanırım ilk konya civarında yemiştim. evet bir fabrika gezisi esnasında öğle yemeğine katılmıştık. o zamandan beri de seviyorum. etli ya da etsiz olarak yapılanı var. limon ilave ediliyor, piştiği zaman değişik bir dokusu var kendine has ve bu yüzden pişerken pek karıştırmamak gerekli.

    normal bilinen yeşil bamyanın yanı sıra izmir ve civarında ^:sanıyorum^ kınalı bamya bulmak mümkün. biraz daha uzun ve o yörece una bulanıp kızartılarak yeniyor.

    yakın zamanda pazarda kilosunu 20 tl olarak gördüğümü de not olarak düşeyim.
  4. bazen şu görecelilik olayı sinirlerimi çok bozuyor. bamya sevilmez mi lan! sevin yahu çok güzel. bamya ve enginarı sevmeyen insanlara aşina değilim.