1. bak görünce sinirim zıpladı.. hani bizim için 2016 bambaşka bir yıl olacaktı. şansımız, bahtımız açık olacaktı.. inanmayın yaa, 6. ayı devirdik bir şey olduğu yok..
  2. hani 2016 yılı on numaraydı sözde ceviz kıracaktık. kamyonu devirdik hala bir şey olduğu yok ...
  3. tavuk dönerin yanındaki `biberiye` turşusudur. lezzetsiz başroller yerine `tadı tuzu` olmayı tercih eder. esas adam olacaksa `yaprak döner` olmaya soyunur.
  4. her zaman haklıyız.

    ha bi de mükemmeliz.
  5. hangi ara geldi de çattı diyiveriyor insan. ister inanın ister inanmayın, burç denen şey sohbetlerin vazgeçilmezi. illa bir şeyler söylemek istiyoruz hakkında.

    onedio çok güzel özet geçmiş aslında.

    "sakin ve iyi huyludur; duygularını en iyi yazarak anlatır. İnsan doğasını iyi anlar, iletişim onun işidir!" demiş bir yerlerde.. kendi üzerime alınıyorum bunu mesela. gerçekten yazmayı seviyorum ben sanırım. nasıl yazdığımdan ziyade, o an içimden geçenleri paylaşmak mutluluk veriyor ve geri dönüşü tarif edilemez elbette.
  6. sevilmesi en güzel kadın burcudur aman ha hata yapmayın yanarsınız.
  7. benim burç oluyor kendileri de!!! zerre inanmam o ayrı
    inanırsın ya da inanmazsın ama ciddi ciddi bu saçmalıkları hayatlarının merkezine koyup buna göre yaşayan arkadaşları hayret ve dehşetle izlemekteyim.
    eyyyy burçlarla yatıp kalkıp ona tapan arkadaşlar önce buna sonra da buna bi bakın derim.
    Astroloji yok burçlar yalan derim giderim arkadaş.
  8. astrolojiye göre başak burcuyum ama bunun özelliklerinin hayatım üzerindeki etkisine inanmayı gülünç buluyorum. başaklar şöyle, başaklar böyledir işte diye okuması zevkli ama bunlara inanmak ve hayatını bunlara göre yaşamanın en ufak bir yararı olduğunu düşünmüyorum. bir de yükselen muhabbeti var ki onu gerçekten hala tam çözemedim. büyük ihtimalle burcunuza göre yorum yapanların tespitleri tutmadığında "yükselenin koç ya oradan geliyor" diyebilmeleri için uydurulmuş gibi geliyor bana :d belki de başak olduğum için çok şüpheciyimdir, ne dersiniz ;)
  9. bu burc'a mensup adamlar okb'ye yatkındırlar. marketlerde reyon önlerinde dakikalar, saatler harcayabilir, aldıkları ürünü bir market arabasına, bir geri rafına bir daha market arabasına koyabilirler. birilerinin kendilerini izlediğinden şüphelenerek, bu yapılan döngüyü çaktırmamaya çalışırlar.
  10. bayılıyorlar etraflarında olabildiğince çok dişi olmasına. bu ne ya?!