1. arkadaş olur belki ama dost olamaz . dost dediğin kişi hemcinsin ise kardeşin gibi olmalı, karşı cinsin ise eşin olmalı.
    atom
  2. cevabı kısa ve net olur. bu arkadaşlık içinde iki tarafta birbirinden habersiz bir şekilde cinsel istek duysa bile bir şeyi değiştirmez. uygulamadıkça! diyeceğim ama seks yapınca da arkadaşlık bozulacak değil ya. ya da biz insanlar arkadaşlığın içini nasıl doldurduysak zinhar cinsel birleşme olmayacak gibi yazısız bir kural koymuşuz. asıl soru bir erkekle bir kadın sınırsızca ve tabusuzca arkadaş olabilir mi? sorun toplumda değil beynimizde.
  3. cevabı net belli olan soru. erkek tarafından hayır, kadın tarafından evet.
    "kanka", "kardeşim" hatta "abi" diyecek kadar arkadaş olduğum kadınlardan yarısını eve atmış olmama dayanarak; "kanka ayağı göt ayağı" diyebilirim.
  4. "insan insanla arkadaş olabilir mi?" sorusundan hiçbir farkı olmayan soru. saçma soru.
    olur.
  5. 4 senedir makina okuyan kızlara kahve arkadaşı gibi muamele ederek kanıtladım olay. cevap olabilir, olacak arkadaşlar.
  6. zannetmiyorum. taraflardan bir tanesinin duygularına yenik düşmesiyle arkadaşlık suya düşüyor. duygusal yakınlaşma baş gösteriyor. burada hormonal faktorlerde önem taşıyor. (bkz: testosteron) velhasıl olamazdan yana oyumu kullanıyorum.
  7. karşı cinsle göz göze geldiğimizde ışıkları ışıl ışıl yanan hemen hallenmeliyim diyen robotlar yaptık iyice kendimizi. kişiden kişiye değişir, her iki taraf da sınırlarını biliyorsa ve kavramlar arasındaki ayrımları yapabiliyorsa olmaması için hiçbir sebep yok.
  8. bi erkek ile kadın tabiki arkadaş olabilirler. ama bi dost olamazlar sadece olduğunu zannederler. süre uzadıkça birbirlerini sevmeleri kaçınılmaz olacak. bu olay hep böyledir böyle gidecek.
  9. biz çok iyi arkadaştık. görebileceğiniz en sıkı dostluk hatta. sonra kız arkadaşı yüzünden bitti. her türlü sosyal mecrada engellemiş beni. sonra gelip özür de diledi. affettiğimi söyledim ama asla arkadaşlığımız devam etmedi.biliyorum ki çok aşık. hastalıklı bir aşk. mutlu olsun kardeşim ne diyeyim.
  10. chef