• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.18)
black mirror
bu bilimkurgu antolojisi dizisi, insanlığın en görkemli buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin zıtlaştığı karmaşık ve teknolojiyle dolu bir yakın geleceği konu alıyor.


  1. müthiş bir dizi. özellikle 3. sezon yılbaşı özel bölümü efsanedir ve bölüm bitince insana " vaay be " dedirtir. meraklısı için bir benzeri (bkz: utopia) .
  2. white cristmas bölümü (en son çıkan bölümü) tartışmasız en iyi bölümüdür bence. bittikten sonra baya bi süre kendime gelememiştim
  3. (bkz: geldi gönlümün efendisi)

    dışarıda olduğumdan ancak eve gelebildim birde ne okuyayım 3.sezonu başlamış. herhalde haftasonu bir çırpıda izlerim.

    ilk 2 sezonu da gayet başarılıdır ayrıca. teknolojinin günümüzdeki negatif etkilerini görmek açısından faydalı olabilcek bir dizidir.
  4. arkadaşlar 23.10.2016 da dizimagda 3. sezon 6 bölüm yayınlanmıştır 1. ve 2. bölümlerini izledim inanılmaz inanılmaz inanılmaz güzel gavur yapıyo abiiii
  5. bi yerlerden duyup bir bakayım dediğim dizi.

    ilk bölüm fena değildi. ama bira zorlama bi konu olmuş. adam prensesi kurtarıyım derken çok fazla şeyi öldürdü.

    ikinci bölüm de bildiğin acun ve ekibinin yansımaları gibiydi. ama hep dediğim insanlar artık akıllı telefonlarında hapisler. herşeyi akıllı telefonumuzun içinde yaşıyoruz. bunun biraz daha geniş kapsamlısını anlatmış. dünya buna doğru gidiyor. sonunu daha farklı olabilirdi. çıkmışken jüriyi öldürebilirdi ne biliim keşke bi fark yaratabilseydi. tam sisteme baş kaldırcak derken yine sistemin kölesi olmasaydı.
  6. konu olarak gelişen, durmak bilmeyen teknolojinin ele alınması ile beraber. insanın bunu nasıl amaçlar için kullanabileceğini işleyen, her bölümü birbirinden bağımsız izleyeni paranoyak eden bölümlere sahip dizi.

    bütün bölümler çok iyi her biri ders niteliğinde. benim aklımda en çok kalan bölüm 1. sezon 3. bölüm göz kameralı bölüm ve 2. sezon 2. bölüm.
  7. bu diziyi hep yemek yerken izliyorum. tercihen değil, öyle denk geliyor. daha önce iştahımı kaçıran bölümleri oldu ama yemek yerken en izlenmeyecek bölüm dördüncü sezon black museum bölümü sanırım. özellikle ilk hikaye. yediğim yemek mideme öyle bi oturdu ki anlatamam. geçmişler olsun bana...
    öte yandan sezonun en iyi bölümü diyebilirim black museum için. sezonu bitirmeden önce hang the dj idi ama black museum aldı.
  8. ingilizlerin en iyi işlerinden.
  9. grotesk imgelemleriyle izleyicinin ruhunu bulandırırken bir yandan muazzam sistem eleştirileri ve şiddetli protestoları zihne kazıyan harikulade dizi.
  10. ilk bölümünü az önce izledim, orucun da etkisiyle kendimden geçtim:)

    !---- spoiler ----!

    arkadaş o bu değil de hiçbir başbakan hem de canlı yayında böyle bir şeyi kabul etmez,millet evladı için fedakarlık yapmıyor da kraliçe için mi yapacak

    !---- spoiler ----!