1. 17 nisan kitap hediye günü etkinliği için bana iki güzel kitap gönderen youser. hatta bir tanesi çıktığı günden beri merak ettiğim bir kitaptı, çok teşekkürler.
  2. rosa
  3. ismi latince'de "iyi tanrıça" gibi bir anlama çıkan youser. mesleki, bilgi dolu, kaliteli yazıları var sitede. takibe almış olduğum biri kendisi.

    (bkz: bonus)
    (bkz: deus)
  4. pazartesi dendi mi yayınlarını iple çekeriz.. acaba bugün ne var menüde diye düşünmeden edemiyoruz çünkü sürprizlere açık mı açık olmak gerekiyor. dünya turu yaptırır bir anda size farkında olmazsınız. o ve yayın arkadaşı merk ile bol miyavslııı bir program...

    ee sadece radyonun dj'lerinden olmayıp bize dergide de hizmet edenlerden biridir güzel paylaşımlarıyla. çok okur, çok paylaşır. güzel sesli, güzel yürekli youser... fırsat buldukça bir soluklanın yazılarında derim..
  5. kimin neden uğraşmak istediğini anlayamadığım meyve veren ağaç.
    dopdolu, bilgileriyle bizleri aydınlatan, fikirleriyle ufkumuzu açan, radyo yayınlarıyla(*:sonuncusunu kaçırdığım için hala hayıflanıyorum) her imkan ve şeraitte modumu yükseltme yeteneğine sahip, kısa zamanda çokça sevdiğim dünya tatlısı hemcinsimdir kendisi.
    rosa
  6. Tık girdisinde yazdığı tutumu samimi bulduğum yazardır. Girdilerini çok takip edemesem de yazdıklarına hak verdiğim noktalar var.
  7. instelada da yazdigi dönemlerde yazilarini takip ettiğim celebrity yazar.
    sorunlu bir yazarin kendisine kafayi takmasıyla iftiraya ugramiştir.
    yazilarinda intihal yapmaz buna ihtiyaç duymaz.
    sözlük mecralarinin kucuk beyinlileri böyle yazarlara çamur atarak prim yapma derdine düşerler.
    meyve veren ağaç taslanir misali.
  8. radyomuzun kraliçesidir kendisi. farketmeden dinlesemde bağımlılık yaratmıştır. onun sayesinde artık daha gizemliyim. iyi ki var radyomuzda ne diyebilirim ki. çok şanslıyız.
  9. yayınlarını takıp ettiğim ve çok keyif aldığım youser.bizlere zahmet verip sunduğu için teşekkür ediyorum.
  10. o zamanki adı ile itü sözlük'ten "intihal" yaptığı gerekçesi ile kovulduktan sonra youreds semalarında görünmüş değerli yazar.

    işin kötüsü, bu söylem benim uydurduğum bir iftira veya aslı olmayan bir bilgi değil, ilgili yerde mahlas başlığı altında bu durum yazmaktadır. sırf bunu dile getirdiğim ve yazarın bundan rahatsız olması sonucu yazdıklarımın yönetim tarafından silinmesi tam olarak hangi silinme gerekçesine dayanmaktadır bilmek isterim. o da değilse, yani bir gerekçesi yoksa bunun tiranlıktan ne farkı vardır?

    velhasılı, benim tanıdığım kadarıyla "intihalci" bir yazardır. ancak bu, bu mecrada intihal yaptığı veya benim ona iftira attığım anlamına gelmemektedir.
    sözlük sakinlerine duyrulur.
    saygılarımla

    acun bilal erdoğan cüretlibatur'a selamlar.
    lsd