1. mümkündür. ama çalışın arkadaşlar çalışın, ygs de başarsanız bile bunun acısı üniversitede acı bi şekilde çıkar.
    juju
  2. büte bırakmak.
  3. çok çalışmadan, okumak için çalışmam gereken bir bölüme giden biri olarak her sene bütünlemelerde boğularak okul uzatma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorum.

    ek olarak bu tip öğrenciler zeki ama çalışmıyor klişesine bolca maruz kalabilirler.

    not: zeki ve donanımlı biri olduğumu da düşünmüyorum ego tatmini yaptığım düşünülmesin.
  4. halk arasında zehir diye tabir edilen kafası çalışan kahramanımız ygs'de derece yapabilir çünkü ygs daha bi yoruma dayalıdır. lys ise yorumlamadan ziyade bilgiye dayalı olduğundan kahramanımız lys'ye çalışmazsa mutlak suretle patlayacaktır.
  5. çalışmadan derece yapmak sadece uydurmaktır. ya geçen yıl girip calısmıştır, yada ögretim görevlisidir.
  6. bence doğru bir önerme olabilir,hayvan gibi çalışmama rağmen barajın biraz üstüne çıkmıştım ygsde.bakalım şimdi hiçbir şey çalışmadan giricem bu sefer de olmazsa allah kerim.
  7. olma ihtimali çok düşük bir durumdur olursada çok düşük bir ihtimal gerçekleşmiştir, ne diyelim hayırlı olsun.
  8. kendi adıma konuşamam, derece yapmadım ygs'de, ama bir çok arkadaşım güzel dereceler aldı. şimdi onlar çalışmadı dersem büyük yalan söylerim.
    ygs, lys'ye göre kesinlikle daha çok mantık yürütmeye ve şansa bağlı bir sınav. az çalışarak hak edildiğinden daha yüksek bir puan alınabilir, ancak çalışmadan derece yapılamaz.
  9. çok da fazla kasmayın. üniversiteye girince başınıza bi hastalık gelir, okulu bırakmak zorunda kalırsınız mal gibi bakarsınız sonra geçip giden yıllara.
    rvp
  10. konu osym ise gerisi teferruattır herşey olabilir.