1. Bu herif şu yorumunda açık açık diyor ki " yine ortalığı karıştıracak şeyler yapacağım" en azından benim yorumdan anladığım bu. Şimdi bu adamı lale yapmayacaklarda kimi yapacaklar?

    Bu herifin buraya tek başına verdiği zararı kim verdi başka? Bu herif yüzünden kaç yazar burada yazmayı bıraktı? Herif insanların kurduğu platforma zarar versin ondan sonra boş yere lale yapıldı de. Oldu canım başka?

    Nasıl gündelik hayatımız, hukuksal kurallar ve toplumsal normlar tarafından bir düzen içerisinde ilerliyor ve bunlara aykırı davranış yapanlar cezalandırılıyor ise burada da aynı durum söz konusu. Ha şuan için Türkiye'de hukuk'un güveninirliği şaibeli ama bu başka konu.

    Bırakın şu "bana dokunmayan yılan bin yaşasın", "clif gerçek hayatta çok iyi biri " kafasını. Az bile yapıyorlar bence. Bu platform şuan bu haldeyse sorumluları bu herif ve bu herife yıkama yağlama yapanlardır.

    Not : hadi cliff'i koruma ve yaşatma derneğine üye olan yazarlar linç edin beni :)
  2. lale yapılması haksızdır veya değildir orası ayrı da şurada bu adam kadar göt yalayıcısı olan başka biri yok.
    adamın derdini adamdan fazla düşünüyorlar.
    resmen tapıyorlar.
    haftada bir gündem yaratıp bunun başlığını hyplemak mı dersin, onun laleliğini ondan fazla düşünmek mi dersin, tecavüzle ilgili ettiği ve özelden konuştuğumuz halde hala yaptığı şeylerin insanlık dışı olduğunu düşündüğüm (ki insan olan bunu savunmamalı) lafları savunmak mı dersin, yok aslında iyi biri denip yalakalık yapmak mı dersin alayı bunlarda.
    metacı, mülteci diye sözlüğün gelişimine iki katkıda bulunalım diyenleri dışlayıp bunları savunurlar sonra da öyle değilmiş gibi yaparlar.
    manitalarıyla ettikleri boktan kavgaları sözlüğe taşırlar ama "yeaaa niye künefe ile entry yozoyorsonoz?" derler.
    sözlükte yavşamadıkları yazar kalmaz ama sözlüğün gelişimini düşünürler(!)
    sonra da ajitasyon yapıp haklı olurlar.

    ha bir de cliff anarşist ya sözlüğe aykırı denip bir de entelektüel derinlik katmaya çalışıp ona ilah gibi tapınıp sonra da sözde marjinalitelerini ana akım yaparlar bir iş yapmış gibi.
    alayınız garipsiniz ulan.
    sözlükte troll olsun ki ben de çok yaptım ama mesela insanların neden badboy'la bu kadar problemi yok ama cliff ile var bir düşünün derim.
    aaa pardon sizde o yeti yoktu di mi ,sorry.
    tanım: youreads'in balon, overrated serdar ortaç kıvamlı sözde anarşist yazarı.
    ayrıca dediklerimin bir bir çıkması bakımından şu da şurda dursun:
    (bkz: youreads elitleri)
  3. bence kesin bir yousera aşık olduğu için trollüğü bırakıp ciddi entryler yazmaya başladı.

    süpriz yumurtasına bahse girerim.
  4. troll troll dedik ama özgecan aslan gibi benim ve birçok insanın hassas bir konusunda trollük yapmak olsa olsa adiliktir.
    o şakayı sıkıyorsa yüzümüze karşı da yapacaksın artık ne yazdıysan, adamın götünden kan alırlar kan.
    not: ne yazdığını okumadım ama bilgim var az buçuk, trollemek adı altında şerefini kaybetmeyeceksin.
  5. kampüs cadıları adlı oluşuma dahil olan ve şiddet eylemi ortaya koymuş olan kadınların tecavüze uğramaları gerektiğini savunan youser. fakedir, troldür anlamam; silinme ihtimaline karşı girdiği entry'yi şuraya koyacağım, akıllarda bulunsun.

    "bir avuç kezban, ulan hiç güleceğim yoktu adamcağızı dövmüşler, tek tek bulunup tecavuz edilmeliler." by clifford clavin, link: #96453
  6. kıskandığım yazardır arkadaşlar.
    neden mi?
    bakın ben bu yazarla alakalı herhangi bir girdi okumadım. burada konuştuğum 3-5 kişiden de öğrendim ki troll dediğimiz kategoride değerlendirilebilecek bir yazar. daha evvel girdisini okuyup okumadığımı bile hatırlamıyorum. nickini de fakat muzeyyen bu derin bir tutku adlı yazarın nickaltında farkettim. belli ki arkadaşlarmış.
    muzeyyen'i bilirim ama, ilk önce onda gördüm girdi linki verip yazar linç etmeyi. başka bir girdisini pek bilmem.
    özetle diyorum ki, bu adamların kim olduklarını bu sözlükte ne yaptıklarını pek bilmem. tanımam etmem.

    şimdi girdim bu clifford clavin adlı yazarın sayfasına. baktım 13 tane girdisi varmış. hepsi bu ay içerisinde yazılmış. görsen öyle adam akıllı bir şeyler yazmış mı dikkat etmedim. edebi eserlerine baktım. youreads ve youreads itiraf, bu hafta dikkat çekenleri kısmı da zaten toplamda girdiği girdiler.

    şimdi 166 tane yorum var bu adamın nickaltında. benim kafam almıyor. diyorum ki, ya bu hesap herkesin bildiği birisinin yan hesabı. ya bu adam sildi tüm yorumlarını. ya da başka bir şey var. umrumda değil. bilmek zorunda da değilim.

    ama bakın, hepiniz gelmiş, youreads'te orada burada girdilerin düzgün oylanmadığını hakkınızı alamadığınızı abuk sabuk girdilerin deby'ye girmesinden şikayet ediyorsunuz. sora gelmiş, troll olduğunu bildiğiniz bu adamın nickaltını şenlendiriyorsunuz. arada siz kaynıyorsunuz. siz bu adamı öne çıkarıyorsunuz ama sizin girdileriniz patlıyor işte arada. bu adam ünleniyor, hakikaten düzgün girdi yazan, hakikaten bilgi içerikli girdiler kasan adamın girdilerini kimse görmüyor. okumuyor.

    ben de mesela şu an bu adamı çok kıskanıyorum. bu sözlükte hakettiğim oylama sıklığını görmediğimi fark ediyorum sayesinde. demek ki trol olmak lazımmış hakettiğimiz gibi oylanabilmemiz için. ne diyeyim yani?

    kısacası, sevgili clifford, bu yorumu buraya yazarak aslında kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapmaya çalıştım. evet senin nickaltın ama, lütfen sen dikkate alma bu girdiyi. başkaları alsın.
    sevgiler.
  7. çilem için yazdığı entry'e binaen,
    o kadının kocasıyla kaç yıldır tehdit altında yaşadığını, tarafına şiddet ve psikolojik baskı uygulandığını ve o adamı her vuruşta yaşadığı günlerin gözünün önünden geçiyor oluşunu bilemeyecek kadar aymaz birisin. ayrıyetten namus,töre,koca,baba,abi,sevgili cinayetine kurban giden kadınlar için de sıktı o tetiği. biraz da erkekler ölsün bundandır, anlamanı beklemiyorum. zira baktığın açıdan görebileceğin sadece at toynağı sanırım.
  8. şu ortamın ekşisözlük'e dönmemesi adına feedlenmemesi gereken troll. ilgi görmezse azalarak biteceğini tahmin ediyorum.
  9. bir sizsiniz iyi yürekli bir de o zaten, madrabazlar.
  10. bugün içerisinde alevilik karşıtı yobaz mı yobaz 3-4 tane hakaret içerikli entry giren düşünme yetisini hafif kaybetmiş çocuksu davranan youser.anladığım kadarıyla banlanmış bir süre ve geri açılmış üyeliği.yakında tekrar güzelinden bi ban yer tahminimce.saygılar clifford.