1. beatles...
    duman.
    yüzyüzeyken konuşuruz.
    son feci bisiklet.
  2. kesinlikle şu yeni çıkan, upuzun tamlamalardan oluşan müzik grupları.
  3. system of a down ve metallica diyenlerin şaşırttığı anket.

    her şarkısında aynı tadı verebilen iki gruba da haksızlık ediliyor gibi hissediyorum.

    bence en balon grup the beatlesdır.

    edit: sırf klasik diye bi önüne yatmadığınız kalıyo şu eski grupların. tamam ilk türleri onlar vermiş olabilir ama şöyle bir şey var. mesela bir örnek vereyim; henry ford arabayı icat etmiş olabilir ama bu benim ondan daha güzel kullanamayacağım gerçeğini değiştirmez. piyasada çok çok daha iyi gruplara overrated deniyorken bence the beatles diyen birini yermek ve eksilemek sadece onlar ilk için duyduğunuz saygıdan ve biraz da sürü psikolojisi.

    >>>>super damzi bamzi edit: beatles kötüdür diyen yok, overrated diyoruz sadece. açıklama üstteki editte.
  4. efendim ne beatlesi beatles yetmez hatta (bkz: pink floyd) (bkz: camel) (bkz: led zeppelin) , neyse daha saydırmayın bana, yoruldum. çok da abartmamak lazım.

    edit: genel olarak ironiye karşı bir tutum var sanırım, ya da fark etmeme. hangisi daha kötü olsa ki acaba?
  5. cidden the beatles diyenler var mı?

    allah aşkına şu an tuttuğunuz gitarda yapılabilecek rifflerin %60'ı black sabbath'tan kalanı pink floyd, led zeppelin, ac/dc, beatles, eagles vs den çıkma.

    lars gibi bir yeteneksizin olduğu metallica, system of a down, duman, şu abidik gubidik türk rock grupları, arctic monkeys. bring me the horizon, bullet for my valentine grupları gereksiz ilgi görmekte.

    allah aşkına beatles falan demeyin rock/metal'in temeli onlar. azıcık dinleyin bence önce...

    edit: düzeltme, ekleme-çıkarma
  6. bazı insanların abba yazarak tüm dünyada 350 milyon albüm satmış,şarkılarından brodway'de tüm zamanların en fazla hasılat yapılan müzikalinin yaratıldığı ve bunu 170 ülkede (ve bazı gösterilerinde karaborsaya düşen biletleri ile) 30 milyon insanın izlediği bir gurup için abartıldığının düşünülmesi gerçekten şaşırtmıştır.
  7. bizim dönem kızlarının idollerini barındıran spice girls. hakkında çok bilgi sahibi olmasam da hep balon grup gibi gelirdi bana.
  8. beatles balon bir grup diyenleri gördüğümüz anket. tabi görüşler kişiden kişiye değişen şeylerdir. bence müzik tarihi b.ö ve b. s dır. bana göre abartılan grup rolling stone dur. nedense bu gruba ısınamadım.