1. uyumak.
  2. yarım saate başlarım daha çok vakit var zaten.
    kuz
  3. ben makarna yapıyım acıktım sabaha kadar aç aç nasıl çalışıcam derdim. sonra makarna ağır gelirdi uyuyakalirdim. böyle böyle sınava hazırlandığım yıl 12 kilo almıştım. çok şükür tam istediğim uni nin tam istediğim bölümüne ucu ucuna girebilmistim. olmadı konservatuvar sınavlarına gireriz diyordum. babam çalgıcı mi olcan başımıza diyince hobi olarak devam ettik.

    çalışmamak için bahane arayana kadar çalışın bitsin arkadaşlar. herkes mesleğine sahip çıksın. öğrenciysen öğrenciliğini bilceksin.
  4. "aaa mutfak ne kadar da kirlenmiş ben biraz temizlik yapayım" şeklinde mutfağa niyet ettikten sonra bütün evi baştan sona hayatında hiç yapmayacağın kadar titizlikle temizlemek.
  5. gördüğüm bir başlık (bkz: eski çizgi filmler) üzerine çizgi film izlemeyi eklemiş bulunmaktayım.
  6. kütüphane düzenlemek, dolapları boşaltıp yeniden yerleştirmek hala ders çalışmak için zaman varsa çekmeceleri de boşaltmak.
    nedra
  7. herkeste olduğu gibi bana da aniden bir kitap okuma isteği gelir sınav dönemlerinde. mesela şimdiye kadar yayınlanan bütün bölümlerini izlediğim halde got macerasının kitaplarını okumaya başladım hem de büyük sınav dönemime haftalar kala ve elimde okunmayı bekleyen bir dünya ders notu olduğu halde :d
    fakat güzel kitap...
  8. hiç bişey yapmamak. durum tamda bu.
  9. -olmayacak hayaller kurmak olabilir. gaza gelirsin başta 'bu dersin allahını göstercem' diye.oturursun dersin başına sonra iki notlara bakarsın, biraz not aldıktan sonra aldığın gaz yetmez uçarsın resmen hayallerde. sanki dersin peygamberini kendini ilan etmişsin, vermişsin dersi okul bitmiş gibi bol keseden hayaller hayaller kısacası.

    -bir bakmışsın zaman geçmiş bir halt öğrenemeden sınava girmişsin çıkmışsın.
  10. whatsapptan arkadaşlara çanı yükseltme piç diye mesaj atmak.