1. türkiye standartlarında kalitesiz ve yüksek fiyata pizza satan işletme. ayrıca amerikanvari girdikleri türkiye pazarında hayatlarına kardeşler pide kebap salonu olarak devam etmeleri de ibretliktir.

    gerçi bu güzel bir yerelleştirme kampanyası olarak da gösterilebilir. onlar da mcdonald's burger king ve kfc gibi global girip yerele yönelmişlerdir.
  2. interaktif kültür aginin cok gerekli basligi...yemek kültürü derler ama yemezler..
  3. ankara ümitköy şubelerinin akşam 12'den sonra pizzaları, pizza fırını yerine; yandaki pidecinin fırınından yaptırdıklarını düşündüğüm firma. hele birde kutu ezilmiş üst taraftaki kaşar peynir kartona yapışmış ve siz onu kazımak zorunda kalıyorsanız tadından yenmez.
  4. 30 dakika da evinize gelmek için, kuryelerine can pazarını yaşatan, insan hayatının nasıl bu kadar ucuz olduğunun kanıtı pizza şirketi.
  5. dublex cheddar hamuru ile oldukça iyi bir iş çıkarmış pizza zinciridir.
  6. 2 adet pizza + kola siparişini ilave 3 adet sufle ile getirerek beni şaşırtan pizza şirketidir.hediye olduğunu söylediler.bu vesile ile ilk defa suflesini yemiş oldum ve başarılıydılar da.ancak neden 3 adet yolladıklarını merak ediyorum hala.
  7. sincan fatih bölgesine hizmet vermemesi üzücü olan firma.
  8. siparişinizin 30 dakikadan geç getirilirse ücret alınmayacağını iddaa eden firma. bu beni bağlamıyor. nedenmi?! yaklaş. evet biraz daha. sana söyleyeyim, çünkü herifler alt katımda çalışıyor dostuuum. aslında balkondan poşet sarkıtıp pizzamı alıyorum ama. olsun.