1. !---- +18 ----!

    temel inşaatlarda çalışan bir kalıpçıdır. bir gün çalışırken -talihsizlik bu ya- keseri sallar, kalıptan seken keser penisine denk gelir ve organ kopar.

    temel pantolonun cebine penisini katar, koşa koşa doktorun yanına gider. temeli kan revan içerisinde ağlamaklı gören doktor olayı sorar, bizimki telaşlı telaşlı anlatır. ardından doktor:

    - "tıp artık çok ilerledi evladım dert etme, sorunsuzca yerine dikeriz ver bakalım sen şu organı bana." der.

    temel cebini karıştırır karırştırır en sonunda cebinden çıkarttığı tadelle'yi doktora uzatır. doktor temele bakar, temel tadelleye bakar, tadelle doktora bakar, en sonunda doktor dayanamaz sorar :
    - evladım bu ne?

    temel:
    " eyvah, yarra yedik doktor bey."

    !---- :) ----!
  2. +amerika’da pek garip bir hayvan türetmişler..
    - yok canım , neymiş ?
    + bir inekle bir zürafayı çiftleştirerek elde etmişler bunu.
    -anlamadım
    +bu çiftleşmeden elde edilen hayvan , az gelişmiş ülkelerde otlarken, amerika’da sağılıyormuş.
    sec
  3. "sona kalmış olan o adı ağza alınma yaratığı vurduktan sonra el fenerinin ışığında gördüğüm şey öylesine yalındı ki ne olduğunu anlayıp da hezeyana kapılmam için neredeyse bir dakika geçti. tiksinç bir yaratıktı; sararmış sivri dişleri, keçeleşmiş kürküyle kirli beyaz goril gibi bir şeydi. memeli dejenerasyonunun son ürünüydü; tecrit edilmiş döllenmenin, üremenin, yer altında ve yer üstünde yamyamca beslenmenin korkunç sonucuydu; yaşamın ötesinde pusuya yatmış sırıtan ve hırlayan dehşetin ve karmaşanın beden bulmuş haliydi. yaratık ölürken bana baktı; gözleri, yer altında bana bakmış olan gözlerle aynı tuhaf özellikleri taşıyordu.. son nefesini verirken birisi mavi öteki kahverengi olan gözleri yavaşça kapanıyordu. kapattığı gözlerinin ardından salyalar akan ağzının kenarından son sözler döküldü: "imamatipler kapatılsın"

    -pusudaki dehşet-
    bir lovecraft fıkrası