1. artık oynamaktan çok twitch yayınlarını izlemeyi tercih ettiğim kart oyunu. kafamda 5 tur sonrasını hesaplıyorum, onlarca senaryo çeviriyorum ama sonunda her şey şansa kalıyor. 'never lucky' diye ağlayanları izlemek daha çok hoşuma gidiyor. arada girip arena oynuyorum o da şans rastgele kart veriyor, rakibin 3 legendary ardına ardına koyarken izliyorsun sadece. bir de battle.net hesap satışı yapılıyor mu, yasaksa yakalanma oranı yüksek mi deneyenler varsa bir dinlemek isterim.
    nane
  2. yaklaşık 1,5 aydır oynadığım oyun. boş zamanlarımda kafa dağıtmak için oynarım diye başladım lakin o iş hiç öle olmadı. oyunun beni içine çekmesi ile bağımlısı oldum. kendimi iyi bi oyuncu olarak görmesemde bence oyun p2w sayılmaz. ayrıca yeni gelecek standart modla yeni oyuncular daha kolay adepte olabilir.
    gfy
  3. https://www.youtube.com/watch?v=Rc-PasjTk8A

    bütün şanssızlığıma ve karşıdaki uyuz mage'in bütün şansına rağmen güzel aldığım bir brawl konsepti gelmiş oyun. yine bu haftanın konseptini oynuyorum, önce şanssızlığıma küfrediyorum tabii.

    gün içinde açtığım 51. packi de görebilirsiniz videoda. şans akıyor maş. şanş.
  4. sözlükçe turnuvasını yapabileceğimiz oyundur, wild modda warlock'um ile çok iddialıyım. beklerim efendim...
  5. https://www.youtube.com/watch?v=67rJtaO-ovY

    bu haftaki brawl konseptine örnek bir deste ve tarafımca oynanışına linkten ulaşabileceğiniz oyun.

    7 kart seçiyorsunuz gerisini portallarla dolduruyor oyun. ben portal kartlarına aşık biri olarak tabii ki bayıldım. ama klasik portal konseptinin azıcık değiştirilmiş hali.
  6. oynamayı çok sevdiğim ama deste yapmaya da bir o kadar üşendiğim oyun. solo maceraların hepsini oynadım (karazhan'ın son oyunu kaldı sadece) fena da kartlarım yok aslında ama o kadar uzun zamandır güncellemedim ki destemi, son zamanlarda deste yapmayı gerektirmeyen tavern brawlları oynuyorum sadece.
  7. kobolds & catacombs desteleriyle beraber dungeon run'ı da gelince bende tekrar başlama isteği yaratan oyun.

    sylvanas, dr. boom gibi efsane kartlarım wild moduna düşmüş ancak ranked atmadığım ya da deste oluşturmaya çalışmadığım için efsanelerimi dustlamayı düşünmüyorum.
    2 haftaya sıkılırım muhtemelen ama olsun şimdilik eğlendiriyor.