1. -eğer erkekseniz sevdiğiniz kadını asla engelli anneniz gibi sevmeyin çünkü o başka bir insan.
    -eğer sevgiliniz engelli bir anneye sahipse onu normal biri gibi sevmeyin üzülürsünüz.
  2. dün izlediğim bi filmde boşanma sebebi adamın avokado sosundaki soğanları ayıklayarak yiyor olmasıydı. bu aslında bir aşk hikayesini hatırlatıyor. adamın teki karşı köyden bir kıza aşık olur fakat iki köy arasındaki ırmağın üzerinde köprü yoktur aynı zamanda gidiş yolu da yoktur, çalılar dikenler bir sürü engel vardır. adam her gün sevdiği kadını görmek için bu engelleri aşar coşkun ırmaklardan ölümü göze alır geçer ve her akşam tekrar aynı yoldan kendi köyüne döner. aradan uzunca bir zaman geçer adam yine aynı yoldan sevgilisine gider. otururken adam sevgilisine bakar "aa senin çenende ben mi var" der. sevgilisi tam da o anda kalkar ve artık aşkımız bitti daha gelme der.

    yani aşık olduğun kişi kusursuz değil sen aşık olduğun süre zarfında kusurlarını göremiyorsun. sonra görünce bitiyor. aşk için durum buyken evlilikte bizim ataların başka bir sözü daha baskın. o da şu: "evlilik kısa yorgandır ayağını kapatsan başın açıkta kalır, başını kapatsan ayağın açıkta kalır. iyisi mi biraz kıvrıl."
    abi
  3. güzel olan her şeyin kötü bir sonu vardır.
    kuz
  4. postmodern insanın önce topluma sonra kendine yabancılşmsdasndklsjclz
    yok be, sevgilinizin en yakın arkadaşınıza sulanması, aldatmak, paragözlük vs vs

    bazen diyorum keşke şu postmodernlikten bitse.
    doris
  5. gerçekten sevmediği insanla ilişki yaşayan insanlar, hatta ilişki yaşıyor olmak için bir insanın duygularıyla oynamaktan çekinmeyenler.
  6. sevgilinin ak partili olması
  7. baskasına daha çok değer verdiğini düsünüyorsan bitireceksin kardesim karsıdakini oyuncak etmenin alemi yok