• youreads puanı (2.00)


  1. fazla söze gerek yok, nickim gibi şarkı.
  2. şarkıya ve söyleyen kişiye olan olumsuz entry'lerle şimdiden 28 entry'e ulaşmış başlıktır. diğer müzik başlıklarında 1,2 entry görürken bu başlıkta 28 entry görmek popüler kültürün içimize ne denli sirayet ettiğini gösterir niteliktedir. bu arada reklamın iyisi kötüsü olmaz sözünden yola çıkarak olumsuz yorumlar yapılsa dahi popülerliğine popülerlik katacağını düşünmekteyim. evet ben de entry girdim, evet ben de popülerliğine popülerlik kattım. suçluyum.
  3. bu şarkının en beğenilenlerden 2. olduğu bir platforma inancım pek kalmadı. keşke merak edip de bakmasaydım müzikte ne varmış diye.
  4. her düğünde, her nişan ve sözde, kısacası içinde ilişki barından hemen hemen her yerde devamlı olarak duyduğum ve artık midemin bulanmasına sebep olan şarkıcıktır. şarkıcısından da hiç haz etmem.
  5. duyduguma gore bu sezon dugunlerinin muzik listelerinde olmazsa olmaz parca . modasi olmayan bir bu kalmisti artik hersey tamamlandi, mutluluklar
  6. kulaklarına işkence yapmak isteyenler için en etkili yöntemlerden
    dron
  7. ağzından küfrü eksik olmayan, egosuyla halka saygısı ters orantılı olan bir şahsın nice popüler parçasından sadece biri.
  8. şahan paradisini yapana kadar beğendiğim şarkıydı. ancak şimdi duyduğum an ister istemez şahan geliyor gözümün önüne ve bir an önce bitsin istiyorum bu zulüm.
  9. düğün şarkıcısının düğün şarkısı. nasıl bu kadar mide bulandırıcı olabilmiş hayret edilesi.
  10. yazın plajlarda beynimizi ziken şarkı.