1. 5 yıl sonra nerede olacağım acaba? çok isterdim şuraya hayallerimi sıralamayı.

    düz mantık kurup sadece lokasyon olarak düşünüyorum. çünkü ben daha "chapter 1: location" kısmını bitiremedim. malesef hayatım boyunca hiçbir yerde ve aynı zamanda heryerde olacağım gibi. böyle bir lanetim var. üzerimden atamıyorum. 15 ekimden sonra nerede olacağım bile belli değilken 5 yıl benim için biraz fazla uzak bir zaman.
  2. çok da önemsemiyorum beş sene sonra nerede olacağımı. çünkü daha önce ki beş senelik planlarım hep elimde patladı. hayat sürprizlerle dolu. sürekli farklı bir şeyler çıkarıyor karşımıza. şuan için tek önceliğim yarın. yarın ne olacak yarın ne yapacağım.
  3. aynanın karşısında.
  4. kendimi çok tepelerde görüyorum çok iyimserim bu konuda da muhtemelen çok katlı bi yapının en üst katlarında kan ter içinde offset şakül kontrol ediyo olacağım, ya da projeye göre demir falan teslim alıyo olabilirim hayat sürprizlerle dolu ..
    wtf
  5. yükseklisansımı barcelonada yapmış istanbulda şöyle iyi bir şirkete kapağı atmış, bekar hayatımın son yıllarını yaşamak istiyorum mümlünse

    edit: iyimserlik diz boyu ajsdj
  6. kendimi 5 yıl sonra muhtemel muz cumhuriyeti dışında görüyorum. şuanki listemde olabilecek ülke seçeneği kanada ve japaonya. muhtemel 5 yıl sonraki durumda burdan gitmiş olacağım.
  7. iki ihtimal geliyor düşününce. birincisi evli, belki çocuklu, çok yüksek ihtimalle mutfak şefi. ikinci ihtimal ise kabir de kıyamet gününü bekliyor olacağım. üçüncü bir ihtimal yok.
  8. 5 saniye sonra nerede ve ne halde olacağını bilemeyen biri olarak bana fazlasıyla ironik gelen başlık.
  9. türkiye'deki kadınların en nefret ettiği erkek olarak görüyorum. bu hızla gidersem türkiye'nin yarısı eski sevgilim olacak. durmak yok yola devam.