1. ilk okuduğumda hayır dedim ama yine de dürüstüm bir şans vermeye değer.
  2. somurttuğum vakit ağzımın ortasına havan dibiyle vururdum
  3. herkes gibi olumlu ve olumsuz yönlerim var tabi ki sinirliyim bozulup surat asabilirim ama eğer seviyorsam çoğu şeyde kendimi haklı görsem de geri adım atar arayı düzeltmeye çalışırım. genelde düşünceli olduğumu düşünüyorum. abartılı kıskançlığım yoktur kıskanırım ama hem abartılı olmaz hem de içten içe olur yansıtmam. seversem gerçekten yapamayacağım şey yoktur diyebilirim hoş sevmiyosam ya da sevebileceğim birisi değilse zaten çıkmış olmak için çıkmam. fena değilim ya aslında bi şans verilebilir bence
    wtf
  4. şu an durumuma bakarsak zaten kendimle sevgiliyim ama beni sevebilecek bir kadına verebileceğim sevgim, saygım ve sadakatim de var. bunları verdikten bir süre sonra yine kendimle sevgili olacağım biliyorum çünkü kadınların bir çoğu bu verebileceklerimi beni kullanmak için bire bir görüyor. öyle düşünmeyen varsa da bana denk gelmiyor sanırım. şanssız insanım galiba.
  5. love wins. o derece yani.
    kuz
  6. ben olsam severdim.
    ben olsam en çok beni severdim.
    ama böyle olmuyor.
    sorunlu birini kimse sevmez çünkü.
    oysa ben bir prensestim. sorunlu hale düşecek biri değildim.
  7. olmam.
  8. ruh halim itibariyle canımın sıkılmasını istiyorsam olurdu.tüm gün birlikte sıkılırdık , ben de tek başıma sıkılmazdım.
  9. kesinlikle olurdum.

    keşke karşıma çıksa benden bir tane daha diye senelerdir düşünmekteyim youser'lar...