1. fıkrasına gülünmeyen kişininki kadar olmasa da can sıkıcı durum.

    karşında espiriyi yanlış anlayıp başka yönde alınganlık yapan birisi yoksa açıklamak için herhangi bir çaba sarf etmemek en güzelidir.
  2. t
  3. esprisine gülünmeyen adam gibi hissediyorum o an.
  4. bazen başıma gelerek beni derin düşüncelere sevk eden durum. en son ne işim var lan burda, bunların arasında diye düşünmüştüm.
  5. açıklama bittikten sonra grupça gülme tedavisi uygulanırsa süreç acısız atlatılabilir.
  6. belit
  7. üniversitedeki kız arkadaşımla sırf bu yüzden ayrıldım. başbaşa iken sıkıntı olmuyor da arkadaş ortamında herkes gülerken bana boş boş bakan bir çift göz görmek beni deli ediyordu.
  8. etrafımdakiler yakın çevremdense "bilmiyonuz mu yeaaaa" diye başlayıp ufak aşağılamalarla^:mağarana bizi ne zaman davet ediceksin^^:ateşi bulmuşsun hiç söylemiyon gibi^ devam ederek sıyrıldığım durumdur. yakın çevrem olmadıkça espri yapmıyorum sırf bu durumda kalmamak için.
    bozuk
  9. çokça başıma gelen durum...

    filmlerden, dizilerden replik söyler, bunları o duruma uyarlarım... mesela (bakın şu an yapıyorum) "yasemin ekmek kızartmış!" repliğini iyi bir şey yapmasını beklemediğiniz kişinin o iyi şeyi yapması durumda söylüyorum... ya da "papa doc, what you gonna do?" da bir espridir...
    bu durumda, yalvaç ural bilmeceleri gibi kesinlikle komik olmayan şeylere dönüşen esprilerime üzülüyorum...