1. konserine gidene kadar kendisine sempati duyduğum şarkıcıydı.tam 1,5 saat sahneye çıkmasını beklemiştik.sonrasında dalga geçer gibi,sanki karşısındakiler çocukmuşta yalan söylediğini anlamayacakmışız gibi açıklamalarda bulunmuştu.

    sahneye çıkmadan evvel "ben sahneye çıkmam,bu işi para için yapmam" diyordu,şimdi sahneden inmiyor.sonrasında hakkında çıkan haberlerle birlikte kendisinden iyice soğudum.

    sesi güzel hakkını yememek gerekiyor ama kendini geliştirmesi -ya da değiştirmesi- gerekiyor bence.

    edit: çabuk parladı çabuk söndü hacıt.
  2. türkçeyi tahrip eden şiirler yazıp, hoş geldin gibi kaliteli şarkıların arasına serpiştiren; kıllı, çakma hipster, şarkıcı.
  3. bu çocuk bizim okuldaydı, okulun ilk haftası kantinde görmüştüm.. birbirimize bir şey yüzünden bi laf sokmuştuk mevzuyu çok anımsamıyorum ama o günden beri sevmiyorum bi antipatik geliyor. sonra baktım kızılayda falan bayağı çalıyormuş.. sonra da arkası geldi zaten ünlü falan oldu da en çok şey sinirimi bozmuştu. bunun ilk jolly joker konseri verdiği zamanlarda biletleri 100 tl idi onu anımsıyorum, zaz konseri de vardı o aralar. kadın teee fransalardan gelmiş müziği çok kaliteli, zazın konseri 80 tl idi bu yeni yetme dümbüğünki 100 lira çok sinir olmuştum. zaza pahalı diyen insanlar kesin bu adamın konserine o parayı vermişlerdir. aman hiç koymasın, kulağınızın pası gitmeye..
  4. popülaritesi erken sönecek olan sanatçılardan.
    rvp
  5. benim için koray avcı 4-3 lük efsane maçta son golü atan koraydır
    wtf
  6. garip bir şekilde meşhur olmuş şarkıcı. muhtemelen aynı garip şekilde yok olacaktır.
  7. bu adamı zorla dinletmek için 1 aydan başlayan hapis cezaları verilmesi gerekir. orada dinlesinler çakma volkan'ı
  8. youtube torpillisi, ne zaman gmail hesabımı açmadan girsem allahsız youtube bu arkadaşı bana iteliyor.