1. southampton adına verilmemiş ve üzerine de hiç konuşulmamış tertemiz bir penaltı var elle oynanan. hakemcim daha neyi göreceksin ki?
  2. bu sene premier league de şampiyon olacak olan takım.
    planlamayı düzgün yapabilirlerse önümüzdeki senelerde de çokça başarılarını görürüz.

    ps: bir bahis sever sene başında 10.000 orandan şampiyonluğuna 5 pound atmıştır.
  3. ve şimdi ayağa kalkın, şampiyonu alkışlayın.
  4. buldukları fırsatı çok iyi değendirdiler, 2 oyuncusu dışında belki yıldız sayılabilecek oyuncuları yok ama 38 maçlık uzun maratonda takım olarak büyük karakter ortaya koyarak dünyanın en zorlu liginde ipi göğüslemeyi başardılar. hücumun maç, savunmanın şampiyonluk kazandırdığı bir sezonu geride bıraktık epl'de. seneye mourinho'lar,guardiola'lar, transferler havada uçuşacak bir daha böyle bir şampiyonluk kaç yıl sonra görülür bilinmez
  5. süper ligi bursaspor'un, trabzonspor'un değil de, bir anadolu üsküdar 1908, beykozspor 1908, karagümrük, sarıyer, vefa gibi bir takımın kazanması durumu ile eşdeğer bir başarıdır. ha ben tottenham şampiyon olsun istiyordum ama şanslarına böyle bir takım ile yarış içerisine girdiler ve sonunda kaybettiler. leicester'a da sevindim ama bir daha olur mu, olmaz diye düşünüyorum. beklemeyin bence.
    1940
  6. iddaa da şampiyonluğuna 100 tl bastıgım takımdır. bana güzel para kaandıracak futbol piyasasını darmaduman edecektir.
  7. şampiyonluğa bi adım daha yaklaşan kulüp.
  8. bu sene premier ligin sürpriz takımı. oynadğı futbol ile bulunduğu yer ise hiçte sürpriz değildir. sadece endüstriyel futbolun kırılmaz sanılan zincirlerini kıralabileceğini gösterdiği için bu gözle bakılmaktadır.adım adım şampiyonluğa koşmaktadır.
  9. her ne kadar arsenal deplasmanında son dakika golü yiyerek psikolojik bir travmaya girip, geride kalan 3 haftada kötü futbolla tek gollü galibiyetler ve bir beraberlik almış olsa da, fikstür avantajı sayesinde görece kolay rakiplerle oynayarak şampiyonluk şansının hala yüksek olduğunu düşündüğüm ve umduğum takım.
  10. bu sezon takım olmayı başarmış ve yüksek ihtimal peri masalı şampiyonlukla bitecektir ama önemli olan seneye takımın dağılmaması (bkz: endüstriyel futbol)