1. adım adım şampiyonluğa yürüyen, ligin fazlasıyla sürpriz yapan takımı.
  2. son 3 aydır hayranlıkla izlediğim futbol takımı. bence doğaüstü güçleri var. genelde rakibi topla oynuyor, golleri leicester atıyor çünkü. rakipleri birbirinden berbat halde olduğu için mutlu son hiç de uzak değil.
  3. rakiplerin performansı açısından da şanslı olan kulüp, şu anda city-united'la çekişmektense arsenal gibi ağır loser bir takımla çekişmek çok daha büyük şans,bildiğim kadarıyla fisktür açısından da daha avantajlı,inşallah şampiyon olurlar
  4. kapitalist futbol sisteminin devrimcileri.
  5. seni şampiyon yapacağız lc @fc
  6. ingiltere'nin bursaspor'u olma yolunda ilerlemekte olan takım. o kadroysa şampiyon olması halinde teknik direktörünü de efsane haline getirecektir.
  7. şuan şampiyonluğa oynamasında en büyük etken olan takımın yıldızı mahrez'in transfer olmadan önce rugby takımı sandığı takımdır.
  8. sezon sonunda büyük bi ihtimalle şampiyon olacak takımdır.
    aklıma tv8 de zamanında dönen 'işte premier lig bu' sloganı geliyor.adam haklıymış ligde bütün takımların şansı var bizimkisi gibi 3-4 takım arasında sıkışıp kalmıyor.
    çok değişik bir heyecan aslında düşünsene mersin idman yurdunun şampiyon olduğunu :)

    not:beşiktaşlıyım
    jedi7
  9. mucizeye adım adım yaklaşan takım.
  10. bir eskisehirspor taraftari olarak buyuk takimlara karsi yapilan bu baskaldirislari her zaman desteklemisimdir. kovacecicli nihatli sociedad icin duydugum hisleri simdi vardyli mahrezli leicester icin hissediyorum. umarim sampiyon olamasalarda anadolu takimlari tarafindan ornek alinirlar