1. günümüz futbol dünyasında başarı kavramı neredeyse parayla özleşmesine rağmen böylesine büyük bir ligde mütevazi kadro ve bütçesiyle şampiyonluğa yürüyen takım. umarım şampiyon olurlar ve uzun yıllardan sonra futbol kazanır.
  2. şuan şampiyonluğa oynamasında en büyük etken olan takımın yıldızı mahrez'in transfer olmadan önce rugby takımı sandığı takımdır.
  3. sezon sonunda büyük bi ihtimalle şampiyon olacak takımdır.
    aklıma tv8 de zamanında dönen 'işte premier lig bu' sloganı geliyor.adam haklıymış ligde bütün takımların şansı var bizimkisi gibi 3-4 takım arasında sıkışıp kalmıyor.
    çok değişik bir heyecan aslında düşünsene mersin idman yurdunun şampiyon olduğunu :)

    not:beşiktaşlıyım
    jedi7
  4. her hafta bundan sonra dususe gecer diyenlere inadina leicester city.
  5. mucizeye adım adım yaklaşan takım.
  6. şampi...
  7. bir eskisehirspor taraftari olarak buyuk takimlara karsi yapilan bu baskaldirislari her zaman desteklemisimdir. kovacecicli nihatli sociedad icin duydugum hisleri simdi vardyli mahrezli leicester icin hissediyorum. umarim sampiyon olamasalarda anadolu takimlari tarafindan ornek alinirlar
  8. umarım bu sene şampiyon olurlar. fikstürlerinde son 3 maçtan ziyade westham ve southampton maçlarının daha önemli olduğunu düşünüyorum umarım başarırlar ve tarihe geçerler.
  9. sabahtan akşama kadar cm oynayabilecek kadar geniş zamanlarım varken muzzy izzet le tanıdığım takım. umarım bu sezon ipi göğüsleyerek, önümüzdeki sezon da kadrosunu koruyarak, premier lig de ezber bozacak ekip.
  10. takım oyunu nasıl oynanır'ın cevabını bu yıl ki performanslarıyla açık bir biçimde veriyorlar. hücumda iyi olduğunuz kadar, takım olarak savunma işini de iyi yapmanız gerekiyor. bu adamlar çok güzel savunma yapıyorlar. kalecilerinin de kendine güveni tam. ancak bir liverpool talihsizliği yaşarlar mı? orasını bekleyip göreceğiz.