1. ligin son 3 haftasında sırasıyla man utd ile deplasmanda, everton ile evinde chelsea ile deplasmanda maç yapacak takımdır. işi zordur ve teknik direktörü claudio ranieri geçen hafta herkes bizi konuşuyor ama kimse tottenham dan bahsetmiyor şampiyonluğun en büyük adayı onlar demişti ki o zamandan bu zamana 2 maç yapan tottenham 1 puan alabildi. umarım ranieri soyunma odasında da böyle saçma söylemlerde bulunmuyordur. ayrıca tottenhamın fikstürü de göz önünü alındığında şampiyon olacak takımdır. drinkwater, albrighton, vardy ve mahrez okazaki denen çekiğe rağmen takımı sırtlayıp sene sonunda ipi göğüsleyip tarih yazacaktır.
    vagus
  2. bu sezon takım olmayı başarmış ve yüksek ihtimal peri masalı şampiyonlukla bitecektir ama önemli olan seneye takımın dağılmaması (bkz: endüstriyel futbol)
  3. endüstriyel futbolun en büyük düşmanı olan güzide kulüp...
  4. adım adım şampiyonluğa yürüyen, ligin fazlasıyla sürpriz yapan takımı.
  5. son 3 aydır hayranlıkla izlediğim futbol takımı. bence doğaüstü güçleri var. genelde rakibi topla oynuyor, golleri leicester atıyor çünkü. rakipleri birbirinden berbat halde olduğu için mutlu son hiç de uzak değil.
  6. az parayla çok ve mühim işler başarmış futbol klübüdür.
    rvp
  7. rakiplerin performansı açısından da şanslı olan kulüp, şu anda city-united'la çekişmektense arsenal gibi ağır loser bir takımla çekişmek çok daha büyük şans,bildiğim kadarıyla fisktür açısından da daha avantajlı,inşallah şampiyon olurlar
  8. kapitalist futbol sisteminin devrimcileri.
  9. seni şampiyon yapacağız lc @fc
  10. ingiltere'nin bursaspor'u olma yolunda ilerlemekte olan takım. o kadroysa şampiyon olması halinde teknik direktörünü de efsane haline getirecektir.