1. bilgisayarın üzerinde charmander varmış bende neden bu bilgisayar sürekli ısınıyor diyordum
  2. biraz önce yazlığın kapısının çalınmasıyla varlığından haberdar olduğum oyun. nasıl bi manyaklık lan bu. evinizde pokemon var dedi kız. evin kapısını güzel denilebilecek bir kızın çalmasına mı şaşırayım, kızın evin içinde pikaçu var demesine mi şaşırayım, sonra evin içine girmek için yalvarmasına mı şaşayım bilemedim.

    neyse ki numarasını aldım, ben de başlıyorum oyuna, bu muhabbetten yürürüm kıza :b
  3. android şubesi level 11 ve kırmızı takım ile oynadığım oyun.

    şu meşhur y kuşağının tsubasa ile birlikte en top seviye çizgi filmi olan pokemon oyununun daha şu aşamada bile inanılmaz bir heyecana kapılmış bir vaziyette oynuyorum.

    kısa süre içerisinde inanılmaz gelişmiş ve farklı pokemonlar gördüm gymlerde şaşırdım. öğrenci olanlar için inanılmz şanslı ama çalışan kesim için nispeten zor bir durum şahsım adıma. genede elimden gelen mücadeleyi göstereceğim.

    mecidiyeköy çevresinde çok zubat olması canımı sıksa da kuştepe, şişli, beşiktaş taraflarında elimde şarj aletiyle geziyorum. onix, scyhter, jigglypuff gibi sevdiğim pokemonları yakaladığım için beni mutlu etmiştir.

    eşlik etmek isteyen olursa iş çıkış saatlerinde takılabiliriz:) hepinize bol şans diliyorum. kazasız, üzücü haberlerin olmadığı bir oyun olması dileğiyle.
  4. az önce yolda gordugum kargaya poke topu atmaya çalıştım.

    sonumuz kötü, cok kötü!
  5. şarj sorunundan neden bahsedilmiyor merak ediyorum, tunalıyı baştan sona yürüdüm %24 eksildi.
    evet battery saver modunda, evet ışığı falan kıstım.
  6. oynamayanlar oynayanları rahat bırakırsa, herkesin derin bir oh çekeceğini düşündüğüm oyun. aynı zamanda dün 15 dakikalık yürüme mesafesinde olan yere 1 saatte gidip 1 saatte dönmeme sebep olan oyundur kendileri. kordon akıyor maşallahh...
  7. şaşırdık mı? tabi ki hayır. bu kadar kısa bi açıklamadan bile ülkenin profili görülebiliyor.
    bu çomarlar insanların keyif aldığı herşeyi yasaklama derdinde, özgürlük sadece kendileri için çünkü. pokemon veya camiyle alakasız olarak söylüyorum; bir insan topluluğu yeniliğe, değişime, teknolojiye nasıl bu kadar düşman olabilir.

    eskişehirde belediye pokemon eğitmenlerine çay ikram ediyor, halkla birlikte eğlencenin bir parçası oluyor.

    şu basit konuda bile hemen ikiye bölünebiliyoruz, çok ilginç.
  8. avustralya başta olmak üzere yasaklarının da geldiği oyundur. polis merkezlerinin içinde oynamak ve karşıdan karşıya geçerken oynayanlara karşı uyarı yayınlamışlar. yine eğlenceli tarafı yasaklanan yerlerde yakalayabilmenin çekiciliği.
  9. gençler baya hızlı level atlıyor. işten vakit kalırsa oynamaya çalışıyorum ama gymlerdeki pokemonlara yetişebilmek pek mümkün olmayacak galiba. bir defa şu gym savaşları nasıl oluyormuş diye gireyim dedim de fena dayak yiyip kaçtım. ben olayın sadece pokemon yakalayıp, mutlu olma kısmıyla ilgileneceğim sanırım.
  10. teke tek ve ya grup savaşları olursa pokemon go zirvelerinin yapılması yakındır.
    koala