1. zevkli sayılabilecek bir oyun olmuş. gym olayı beni benden aldı. daha evden çıkamadım fakat aklıma takılan 3-5 soru oldu

    pokeparaları nasıl elde edeceğiz, bir yol var mı?

    poketoplarımız bitti diyelim, bunu nereden ve nasıl alacağız?

    arkadaşımızla parti kurarsak uzaklaştığımızda bu parti dağılır mı?

    dövüşmek için illa rakibimizin yanımızda olması şart mı? yani benim oyundan zevk almam için samsun'da oynayan bir kitlenin olması mı gerekiyor?

    ekleme: oyun hakkında ayrıntılı bilgiye sahip oldum, teşekkürler. sorusu olanlara da yardımcı olabilirim.
  2. gördüğüm gibi indirip oynamaya başladığım oyun. pokemon yakalama olayı sırasında kameranın açılması çok hoşuma gitti. ama oyunda bir şeyler yapmak için gerçekten kalkıp bir yerlere gitmek pek hoş olmadı. başka yolu var mı bilmiyorum şu anda. bilen varsa bilgilendirsin lütfen.

    ekleme: gym'ler camilerin olduğu yerlere yapılmış hep. güldürdü.
    jimi
  3. ios kullanıcıları için bir yöntem buldum kendim indirdim kurdum. sizinle de paylaşayım

    !---- spoiler ----!

    "Bu linke tıklayın http://ios.hipstore.mobi/app/Pokemon-GO/1000007852 Buradan indir deyince bi kaç onay kutusu geliyor ardından ana ekranda uygulama yüklemesi görünüyor. Oyunu açmaya çalışınca güvenilmeyen kaynak vs gibi bir uyarı veriyor, onun için de Ayarlar-Genel-Profiller ve Aygıt Yönetimi' kısmına giderek Pokemon GO için izin veriyoruz, yeni hesapla falan uğraşmadan açılıyor."

    !---- spoiler ----!

    donanımhaber'den namelesswonder'ın bulduğu yöntemdir.
  4. bankalardan nefret etmemi sağlamıştır.

    ne demek lan banka kasasına giremezsin? pokemon var oğlum orada, pokemon!
  5. bu konu buraya kadar geldi ne iğrenç bir oyundur arkadaş
  6. https://www.youtube.com/watch?v=AMRL6fxgWhQ

    eğer şehre uzak yaşıyorsanız, bulunduğunuz yerde pokestop veya gym yoksa oyun geliştiricilerden bu yerleri talep edebildiğiniz oyun.

    videodan nasıl yapıldığını görebilirsiniz. yalnız şöyle bir durum var, başvuruyu başarılı bir şekilde yapıyorsunuz ama adamlar daha kendi sorunlarını buglarını düzeltmediler dolayısıyla sizin isteğiniz çok uzun süre sonra değerlendirilecektir. uzun vadeli yatırım yapmış oluyorsunuz. hemen yarına pokestop beklememek gerekir tabii.
  7. akşam 6-10 saatleri arasında çok yoğun oluyor. öğle yemeği saati de öyle. canı sıkılmadan oynamak isteyenler bu saat olayını göz önüne alsın.