1. karşı argüman üretmekte zorluk çektiğim sağlam bir argüman kendisi. öööee- kısmından sonra ana argüman sunulmaktadır.
  2. sesli güldüm.

    yalnız orada bir çakal şerefsiz var ne olduğu belirsiz, pankartı almış çöpe atmış.

    o korumalarda çok delikanlı ya saldıramıyorlar insanlara eli götüne yapışmış bir şekilde sadece sözlü sataşabiliyorlar.

    ulan rte gerçekten yatacak yerin yok yeminle uluslararası boyutta rezil rüsva oluyoruz.
  3. içlerinden biri zenci gibi sövüyor yalnız, hakkını vermek lazım. dersine iyi çalışmış.
    eee, ellerin memleketinde vatandaşı değil tekmelemek, dokunma bile dokunamayınca öyle anlamsız seslerle bastırmaya çalışırsın. komik mi? imdb 8/10. o derece.
    öööööeeeğğeğğğğeğğğğ
  4. sen kalk taa amerika kıtasına git, güneyinde ayrı, kuzeyinde ayrı protesto edil. anla artık uzun; bu dünyada seni g.t kıllarından başka seven yok. antartika'ya gitse penguenler protesto eder.
  5. üzüldüm ya bu ne ya, ülkem adına üzüldüm.abicim adamlar protestomu ediyor bırak etsin ne olacak yani rte nin kulaklarınımı tırmalar ne olacak sen karşısında böğürüyorsun rte duymasın diye daha kötü komik duruma düşmüyormusun. keşke bu protestoculara bi sn kardeşim nedir derdiniz diye dinleyen anlamaya çalışan bir cumhurbaşkanımız olsaydı.korumalarına oğlum manyakmısınız kraldan fazla kralcı olmayın nedir lan bu yaptığınız şebeklik diyen bir cumhurbaşkanımız olsaydı...
  6. orada adamlardan biri "sizi türkiye'de sikerler" diyor, protestoculardan biri de "bana dokunma, siz birbirinizi sikiyorsunuz" diyor dlşfkngsdfg
  7. aaaaaaeeeeeeeeeeaaaaaaaeeeeuuuuuööööööaaaaaeeeeeööööööööuuuuuuaaaaaööööööeöeeeeeeee
  8. bağırmasalar iyiymiş.
  9. bakildigi zaman utanc verici, yuzkizartici bir durumdur.

    ulkemizde insanlarin dovulmelerine, asagilanmalarina, hapse atilmalarina alistirildik bunlar yuzunden. alismamaliydik. halk olarak bunlara layik olan tepkiyi gosteremedik. danalar gibi boguruyorlar elin memleketinde ve "turkler bunu mu secti?" diye dusundurtuyoruz elin amerikalisini.

    kepazelik aslinda bu iste, dusundurtmek bir yigin vasifsizla...
  10. öncelikle aşağılık kompleksine girmeye gerek yok. sonuçta amerika gibi bir ülkede 1950'li yılların sonuna kadar siyahlar toplu taşıma araçlarında ön sıralarda oturamıyorlardı. ayrıca en son brown kasabası olayları daha dün oldu. en son utanacağımız ülke amerikadır. ayrıca amerikalıların seçtiği adamlar da dünyanın en entellektüel adamları değil sonuçta. kaldı ki demokrasiden dem vuran amerika'nın al gore ile bush'un yarıştığı seçimleri mahkeme kararı ile daha az oy aldığı açık olan bush lehine sonlandırdığını unutmayın. daha dün trump'ın koruması bir bayan gazeteciyi darp etti. neyse özetle yaşanan doğru değildir ama utanılacak bir durumda yoktur.