1. seksin nihai sonucu orgazmdır. orgazmsa varoluşu deneyimlemenin en aleni hali. o yüzden alt tarafı üreyeceğiz ne gerek var diyenler biraz insan üzerine çalışmaları okumalı.
    sezgi
  2. overrated diyen erkeklerin önüne çıplak hatun koyun bakayım aynısını orda da diyebilecek mi?
    ama şuna katılıyorum iş bittikten veya artık beyinle düşünmeye başladıktan sonra çok mantıksız geliyor olabilir(bakın olabilir diyorum, yazar burada sevişmediğine vurgu yapıyor).
  3. seks için mekanik bir eylem dersem zülfiyare dokunmam herhalde.
    bence sevişmek>seks olmalı.
    sizin dokunmak, hissetmek dediğiniz sekse değil aşk yapmaya/sevişmeye girer diye düşünüyorum.
  4. ihtiyactir.
  5. abatıldığını söyleyen kimse gerçekten yapmamıştır.
    abrek
  6. sonuça odaklı kompozisyon.
  7. eril dilden arınmış "cinsel birliktelik" anlamına gelen kavram. (tdk stayla)
    sikişmek, sikmek, sokmak, geçirmek vb. penis odaklı söylemlerden daha fazla kabul edilebilirliği var. yalnız "küfür/argo" kabul edilen tüm tabirler tek taraflı: içe almak, içe salmak vb.
    penis ya da vajina odaklı değil de ikisinin birlikteliği olduğunda "argo" kümesinin dışında kalıyor. ne kadar ilginç şeyler ya
    yok
  8. bazı insanlar hayatın sadece bunun üzerine kurulu olduğunu, herkesin bu sonuca varabilmek için uğraş verdiğini düşünürler. aldırmayın onlara. kültürel evrimimiz ve dolayısıyla beynimiz sağolsun üremek ve yaşamak dışında amaçlar da belirleyebiliyoruz kendimize.
  9. sürekli tadını almak istenen zevktir. bir yerden sonra standart gibi gelir ve insanlar evlenir, aile kurar.
  10. daha önce de söyledim; ihtiyaçtır/zevktir. yemek yemek gibi bir şeydir bu seks. bir ilişkinin sağlıklı ilerlemesi için kaçınılmazdır.