1. ihtiyaç değildir. ilişkilerde şart asla değildir. gözünün dönmesi, icraatin sert olması ki icraat baya kötü bi kelime, aşırı rahatsız edici ve gerçek dışı.
  2. bakın size çok önemli birşey söyleyeyim bunu anneniz babanız bile söylemez.

    bir kadın sizinle sevişmiyorsa ya da sevişmek istemiyorsa o kadın sizi sevmiyordur. onun için sadece bir atm, pohpohcu, egosunu yüceltecek bir mal, gerçek aşkını bulana kadar canı sıkılmasın diye oynadığı bir oyuncaksınızdır.

    iki kere iki dört.
  3. insanların içten içe düşündüğü, ancak büyük bir çoğunluğunun tabu olarak gördüğü ya da konuşulmasından korktuğu için açığa vuramadığı, konuşanın da -kadın tarafı için- yollu, orospu, günahkar vs. ilan edildiği eylem. şu başlığa mesela kaç kadın yazmıştır merak ediyorum. onu geçiyorum, kadınlar yazdığında da bazı erkeklerin açık ilan yapar gibi özelden yürüyeceğini biliyorum. bir türkiye gerçeği, sorry god
  4. bütün canlıların genlerine üreme hedefi işlenmiş. biz insanlar modernleştik falan ama hala üreme iç güdüsüne sahibiz diğer canlılardan farklı olarak sadece üremeyip "seks" yapıyoruz. fonetiği biraz sert, belki kültürümüzden dolayı rahatsız edici geliyor olabilir.

    cinsellik olmadan ilişki olur mu? tabi ki olur. kız erkek fark etmeden çok sevdiğim arkadaşlarım var mesela cinsel anlamda hiç çekici gelmiyorlar. romantik bir ilişkiden bahsediyorsak eğer kardeşinizden anne babanızdan bir farkı olması lazım. karşınızdaki insanı görünce "üreme güdünüz" dürtüklenmiyorsa o kişiyle dost olun arkadaş olun sevgili olmaya evlenmeye kalkmayın.

    fiili olarak bir şey yaşamak ya da yaşamamak tercih meselesidir ister evleneyim diye beklersiniz ister yaşarsınız ama isteğinizin olmaması normal değil.

    *aseksüellik göz ardı edilmiştir.
  5. ritimleri tutturamayanların uzak durduğu hadise. birşey yapıyorsanız isteyerek yapın diger türlüsü hiç kimseye tat vermez .
    birde şu var eldeki tüm imkanları değerlendirin sonra kaçan balık büyük oluyor .
  6. deneyimi az olanın hakkında çok konuştuğu içgüdüsel bir isteğin tatmin ediliş şekillerinden biri.
    kalba
  7. iki türlüsü var aşk ile yapılan ve sadece çük ile yapılan.

    çük ile yapılanda bildiginiz gibi erkek kızı(ya da tam tersi ama genelde bizim toplumda böyle olur) boşalmak için kullanır kızın sağ elden bir farkı yoktur. seksten sonra genelde kız trip atar oglan da kızı bir sonraki ihtiyacına kadar umursamaz.

    duygu ile aşk ile yapılan ise harikadır. insana yaşadıgını hissettirir. kaliteli biriyle yapılması gerekir.
  8. ülkemizde maalesf çok yanlış anlaşılan bir temel ihtiyaçtır. kadınların bir kısmı bunu istemeyi ahlaksızlık olarak görür ve evlenince ya da hayatında biri varken sadece karşıdakini elinde tutmak ya da onun isteğini karşılamak için yapar. böyle olunca zevk almaz ve iş iki taraf için de eziyete dönüşür.
    seks hakkında konuşan, çeşitli fantezileri olan ( bdsm olarak değil zevk aldığı ya da daha çok sevdiği şeyler olarak ) bir kadınla evlenirim umarım yoksa hayatın en güzel zevklerinden birisinden mahrum kalmış olurum ve zaten bir tat alamadığım hayat iyice çekilmez gale gelir
    wtf
  9. sevişmektir o seks olsa yazamazsınız.