1. ahaha konvoya ben de dahilim sanırım. herkes sevdicek ister tabi ama olsun diye insanlara hak etmediği değerler verip gözde büyütmek yanlış olur.altı dolu olmayan sevgi cümleleri ile bir ilişki de kurulamaz kurulsa dahi sonu hüsran olur diye düşünüyorum. bu sebeple karşınıza aşık olacağınız biri çıkmadıkça hiç bir şey yapmamanız maddi manevi daha iyi olur. hayatınızın aşkı ile yaşayacağınız ilklerinizi adını hatırlamayacağınız insanlarla niçin deneyimleyesiniz ki ?
  2. hiçbir şey yapmadan kendiliğinden olanı daha güzeldir ve oda bunun farkındadır.
  3. olması belki güzel bir duygudur ama nedense ben kendimi kimse ile yakıştıramıyorum sanki hep eksik ,aksak , mecburiyetten yanında olurmuşum gibi geliyor.ilişkilerin adamı değilimdir belki ne birisinin peşinden koşacak inatçı, ne deli gibi sevecek bir yürek ne de kavga edecek kadar hırslı ve ateşli biriyim.
    eğer benim gibi durgun denizde yol almak isteyecek insan karşıma çıkarsa olabilir .çayımızı demler, evin en güzel yerinden yağan karı izleriz.
  4. aşık olmayı bekliyordur. bir tanrıya tapıyor gibi lütuf göstermek istiyordur bir kadına. ya da erkeğe. ama aşık olmadan bu kutsallığı o bedene atfedemeyeceğini de biliyordur. yalancı sevgileri, basit arkadaşlıkları ya da ego mastürbasyonu yapma amaçlı her ilgiye koşan olmayı istemiyordur.
  5. belki sevgiliyi yada başka insanları hayatının odak noktası yapmaktansa yolcusu olduğu yolda ilerlemeyi tercih ediyordur. sevgilim olsun isteği de sadece bu yolda bir yoldaş aramasından ibarettir. elbet birgün aynı yolda giden birisi karşısına çıkacaktır.
    atom
  6. ölmek isteyip intihar etmeyen insanla büyük ihtimalle akrabadır.
    sınavdan yüksek not almak isteyip çalışmayanla ve cenneti arzulayıp iyilik yapmayanla da.
    bence asıl olay bir şey yapmakta değil, bir şeyi istemekte.
  7. bütün sosyal medya hesapları açık daha ne yapalım !
  8. kötü deneyimlerinden dolayı bıkmış da olabilir.
  9. hadi sizin için bugün bir girişimde bulundum
  10. neden bir şeyler yapmak gerektiğini anlayamıyorken ne yapılabilir ki acaba diye düşündüm bulamadım.

    sözlük ve benzerlerinin sevgili aranıyor başlıklarına gazetelerin sarı sayfalarına ilan verilebilir belki.

    bir şey yapmaktan kasıt ne onu anlayamadım sanırım. sevdiğin biri için bir şeyler yaparsın yaparsın da "sevgili bulmak" için ne yapılır neden yapılır. bilmediğimden yapamıyorum.