1. spotify : neredeyse tüm albümleri , şarkıları çok ucuz bir fiyata dinleyebileceğiniz müzik platformu.
  2. Pocket o an okumaya vaktiniz olmayan makale vs. yazıları kendisiyle paylaşarak çevrimiçi çevrimdışı farketmez herhangi bir zaman okumanıza olanak sağlayan uygulamadır.
  3. dizitab dizileri ve filmleri indirmenize ve indirmeden izlemenize olanak sağlıyor. oldukça geniş bir arşivleri var.
  4. uc browser bugün yukledim yarim saatte çözdüm müthiş bi browser. bundan önce ghostery kullaniyordum fakat eksiği bi hayli fazlaydı. bu browserda da reklamlara yer yok çok hızlı ve tasarruf modu bile var. valla şimdiye kadar bi kusurunu bulamadım. tam ekran olayı çok güzel bir de. android uygulaması gibi tertemiz sayfada gazeteni oku webde gezin. yapanların eline sağlık güncelleme filan olursa almamayı düşünüyorum o kadar güzel.
  5. spotify, müzik için ideal
    duolingo, dil öğrenmek için
    zen mate , kullanışlı bir vpn
  6. 3c toolbox pro : root izni alınmış cihazda etkinliğini gösteren bir uygulama. ince ayarlar yaparak cihazınızı özelleştirebilirsiniz.

    root cleaner : cihazı çer çöpten temizleyen bir uygulama. sadece root izni alınmış cihazlarda görevini yapabiliyor.

    assistan pro for android : pratik ve küçük boyutlu bir uygulama. bellekte de fazla yer kaplamıyor. yine temizlik için.

    deep sleep battery saver pro : batarya durumunu ve performansını takip eden bir uygulama. fakat sosyal medya uygulamaları kendisinden pek hazzetmez. ekran kapanınca net bağlantısını kapatmak gibi bir özelliği var.

    fill ram memory ad free : android'in bellek yönetimini bir anlamda kandırarak işletim sisteminin belleği boşaltmasını tetikleyen ilginç bir uygulama. samsung'ta pek verimli olmadı. lg kullanıcıları daha fazla memnun kalacaktır.

    uyarı : android tabanlı cihazlarda root izni almak cihazınızı garanti kapsamı dışında tutacaktır. root işlemini yapmadan/yaptırmadan önce iyice düşünmeniz önerilir.
  7. atomas sanırım. metrodaki tek eğlencem. basit ve internet gerektirmeyen güzel bir oyun.
  8. pocket ve instapaper. daha sonra okumak istediğini makaleleleri saklayabileceğiniz iki uygulama.
  9. stubborn trojan killer.

    bu uygulama ile telefonunuza bulaşan trojan ve rootkit gibi zararlı yazılımları silebilirsiniz.
  10. flynx

    web sayfalarını popup şeklinde açarak bu sayede asıl konudan kopmada web sitelerine göz atmanızı sağlayan bir tarayıcı. eksikleri olsa da genel anlamda kullanışlı.

    tapet

    Çok güzel arkaplanlara sahip olan uygulama. Uygulama içerisinde resimlere oy vererek sevdiğin renk ve desenleri öğrenip ona göre desen üretiyor. ve en güzel tarafı belirli aralıklarla arkaplanı kendisi değiştiriyor. Gün içerisinde 4-5 kez farklı arkaplanla karşılaşabiliyorsunuz.
    atom