1. ben anlamıyorum bunlari sabah kalkıp bugün sapiklar, tecavüzculer ve pedofillere bir kiyak geçeyim mi diyorlar. dün gece de 70 yaşında adamın biri ulusal kanalda canlı yayında13 yaşındaki bir kız çocuğu ile evlenilir ne var bunda 18 yaş bize batının dayattigi bir şeydir dedi.

    o çocuklara dokunan elleriniz kırılsın, o pis niyetlerle baktığınız gözleriniz çıksın.
  2. bu önergeyi geri çekmiş olmaları hiç sunmadıkları, savunmadıkları anlamına asla gelmez. ellerindeki, yüzlerindeki, kalplerindeki, olmayan beyinlerindeki kiri pası iğrençliği hiç değiştiremez, unutturamaz.
  3. başta yine alev almış bir trolün beyaz tv de falan zırvaladığını sonra da böyle bir çıkarım yapıldığını yani mübalağa olduğunu düşündüm. sonra sosyal medya abartısına maruz kalabilecek böyle bir açıklamanın bile yapılamayacağını düşünerek şakadır dedim.

    tecavüz eden insanı tecavüz edilen insanla evlendirmek nedir lan? işin psikolojik tarafını falan geçtim -ki geçilebilir bir boyut değil- bu "sen bu kadını artık kullanılamaz hale getirdin. sende kalsın." demenin bir yolu değil midir? bu " sen bu kadına tecavüz ederek onu hakettiğini gösterdin." demenin bir yolu değil midir? ben mi yanlış anlıyorum? kafam da biraz iyi ama acayip bir olay.
  4. bu memlekette tecavüzcüsüyle evlenmeyi canı gönülden isteyecek hiçbir kız evladı hiçbir yetişkin kadın yoktur eminim ki.
    peki bir insan tecavüzcüsüyle neden evlenir neden?
    ben söyleyeyim.
    -babası gelir, abisi, kardeşi, dayıları, amcaları, enişteleri gelir. bir posta bir güzel döverler. sonra da bu namus hepimizin. bu adamla evleneceksin orospu derler.
    -tecavüzcü şerefsiz, cezadan kaçınmak için şerefsiz ailesine para yığar. bunlar da yine evire çevire dövüp o kızı evlendirirler.
    bir çocuğa cinsel istismarda bulunan herkes pedofilidir. 18 yaşından küçük her insan çocuktur. buna göre 17 yaşındaki birisiyle kendi rızasıyla cinsel birliktelik yaşasan dahi sen pedofilisin. bunu destekleyenler de bu yolun yolcusudur.
    bu partiye oy verenler de vicdanları sorgulanması gereken tehlikeli insanlardır artık.
  5. insanlar, kendilerini koruyacak, kollayacak, zarar görmelerini engelleyecek veya önlem - tedbir alınmasını sağlayacak bir ortam yaratmak adına hemfikir olur ve kurallar koyarlar.

    aklıma takılan şey şu; tecavüzcüsüyle evlendirilmelerini isteyen kuralları hangi kafa koyar? tecavüzcü mü, tecavüze uğrayan mı? kime fayda sağlar? o zaman kuralı koyanı nasıl nitelemek gerekir? bunu söylemek suç mudur? yani tecavüz etmek değil de, bu durumu anlatmak ya da nitelemek mi suçtur?

    insanları sevmiyorum.
  6. kendi agizlari ile 3000 e yakin kisinin cocuk yastaki kisiler ile evlenerek cocuk sahibi oldugunu ve suan hapiste oldugunu soylediler. bu 3000 kisinin icinde kesin tanidiklari var yoksa boyle ismarlama yasa degisikligi yapmazlar. bu 3000 kisi arastirilsin yasanin kimin icin ciktigini bulursunuz. aralarinda isadamlari, tarikat liderleri, yandas sirket yoneticiler vs yoksa bende birsey bilmiyorum. bu tarz evlilikler kirsalda fazla bunu hepimiz biliyoruz, koylerimizde imam nikahi ile kucuk yasta evlendirilen kizlarimiz hep oluyor. buna zaten dur diyemezken simdi de din adi altinda 2 yada 3 esini kucuk yasta alan godomanlara iyilik yapiliyor. yaziklar olsun. hala ensar vakfinin pisligi temizlenmemisken bu rezalete nasil cesaret ettiler. demek ki bu 3000 kisi cok degerli. yoksa bu kadar hedef oku uzerlerindeyken boyle bir sacmaliga kalkismazlardi.
  7. ilişki sonucu bağırsakları delinip ölen bebeği kiminle evlendireceksiniz?
    4 yaşında 3 kişi tarafından tecavüze uğrayıp öldürülen yavrunun cesedi hangi biriyle evlenecek?

    lan onu geçtim, erkek çocukları da var tecavüze uğrayan. onun da mı rızası vardı? o da mı evlenecek yoksa.

    tabi ya.. kocalık vasfı zaten cinsellik sadece. tecavüz edip bekaretini bozmuşsa namusu gitmiştir, evlendirilip aklanmalı değil mi? yazık ulan size çok yazık. utanıyorum artık midem ağzımda geziyorum.

    sokakta yanımdan geçen insanların hangi ara sokakta hangi çocuğa, kadına, genç kıza, bebeğe tecavüz ettiğini düşünürken kafayı yerim artık.

    babam, hatta dedem yaşındaki heriflerin tecavüz edip yanında ''imam nikahlı'' gezdirdiği çocuklara bakar kanser olurum artık.

    ne yapılır bilmiyorum. lütfen biri yol yordam göstersin.
  8. yasa geri çekilmemiş yalnızca af önergesi geri çekilmiştir. cinsel ilişkiye rıza yaşını 12'ye indiren tck 103/1 bugün tbmm'de oylanacak. eğer geçerse 12 yaşındaki bir kız çocuğu uğradığı psikolojik baskı sonucu "rızam vardı" dediğinde istismar sayılmayacak, suç teşkil etmeyecektir. 12 yaşındaki bir çocuğun ayırt etme gücü dahi tartışmaya açıkken rızası özgür ve bilinçli bir rıza sayılamaz. bu madde onaylandıktan sonra af önergesinin başka bir gün geri gelmesi çok gecikmeyecektir. mutabakata varılmak üzere tasarının komisyona geri gönderilmesi ve muhalefetin konuyu çarpıttığı ileri sürülerek görüşmelerin ertelendiğinin belirtilmesi bu sebepledir. kafa karıştırıp gündemi dağıtmaya, tepkiyi azaltmaya yönelik bir çaba bu, geri çekilmesi elbette toplumsal bir kazanımdır fakat iptaline kadar her zamankinden güçlü bir tepkiyi mevcut kılmak zorundayız. cinsel istismar meşrulaştırılamaz!
  9. islam hukuku diyerek bahsettikleri olay eğer pedofiliyse ben kimliğimin dini kısmını kazımaya gidiyorum şu an midem ağzıma geldi.
  10. istediği her an daha rahat tecavüz edebilsin diyedir. ne de olsa erkek egemen, kadın köle.