1. artık aylık olarak okuyacağımız kitapları facebook grubumuzda oylayarak karar veriyoruz. yeni seçimlere az kaldı üye olacaklar elinizi çabuk tutun derim. youreads eş zamanlı okuma grubu
  2. bu ay için önerileri seçime açtık. seçim için süremiz 1 ağustos 23.59 a kadar.

    bir rica ; yeni üye olacak arkadaşlarlar sözlükteki nicklerinin ne olduğunu bana buradan veya facebook'tan mesaj olarak iletebilirlerse işimiz hızlı ilerler.
    herkese keyifli okumalar !

    düzeltme : tiryakiadam'in zamanda yolculuk üzerine mi bir kitap okusak önerisi üzerine saat yanlışım düzeltilmiştir.
  3. seçimler gece yarısı itibariyle sonuçlandı. buna göre okunacak kitaplar:
    i. hafta "duvar - jean paul sartre"
    ii. hafta
    "anarşist banker şeytanın saati - fernando pessoa"
    iii. hafta "gece - bilge karasu"

    dördüncü hafta için önerileri beklemekteyiz. katılan herkese teşekkürler ve iyi okumalar.
  4. varlığından yeni haberdar olduğum etkinlik. kuyucaklı yusuf ile dahil olma talebimi iletmek istiyorum.
  5. düşünürken acaba neden yapmıyoruz ki lan dediğim etkinlik. eğer yazarlardan destek çıkan olursa aylık periyotlarla belirlenen kitaplar için yapılabilecek oldukça güzel aktivitedir. bir ay boyunca tartışarak belirlediğimiz kitabı okur, sindirir ve belirlediğimiz gün bir yerlerde oturup üzerine konuşabiliriz diye düşündüm.
  6. haberim olmadan (bkz: kitap okuma grubu) şeklinde başlık açmış oldum. ancak madem burada hazırı var dahil olmak istiyorum efenim. iletişime geçilirse sevinirim
  7. okuyanlar okumayanlara, yorum yapanlar yapmayanlara sitem ediyor. etkinliğe katılanlar biraz daha özverili olursa herkes mutlu olacak. ekim ayı için de öneriler yapılıyor şu ara. facebook grubunda anket yapılacak sonra belirlenecek. ekim okumalarını takip etmek isteyenler elini çabuk tutmalı.
    abi
  8. abi
  9. herkese merhabalar. gruba katılmak isteyenler ya da buradan takip edenler için facebook gurubu dışında buradan da duyuru yapmak istedim. kitapları belirlemek için oluşturulan ankete facebook üzerinden iştirak edebilirsiniz. ankete katılmış olan kitaplar şu şekilde:
    çürümenin kitabı-emil michel cioran
    öteki-dostoyevski
    momo-michael ende
    gün ortasında karanlık-arthur koestler
    aylak adam-yusuf atılgan
  10. kendime "belirsiz bir süre" kitap almama sözü verdiğim için - inşallah bu sefer tutacağım- elimdeki okunacak kitaplarla denk düşmediği sürece katılamayacağım çok sevdiğim etkinlik.

    ankete katılırsam eldeki kitapları zorlamayı düşünüyorum. çakallık dizboyu.^:swh^