1. temmuz 2015 sayısı yayına girmiştir.

    http://youreads.net/dergi/2015-07/

    mobil pdf

    bu sayıda derginin karakterinin artık oturduğunu hissettim. bu bi açıdan iyi; çünkü bu derginin ne olduğunu artık net şekilde biliyoruz. bi açıdan kötü; çünkü dergi ekibi muhtemelen potansiyelinin üst sınırına yaklaştı.

    "adımız hıdır, elimizden gelen budur." denilebilecek bir nokta. bundan sonra bu işi daha ileriye taşımak, bir adım sonrasını görmek istiyorsak yeni hevesler, yeni soluklar bayrağı devralmalı. yaparım, geliştiririm diyenlere, bu işi biliyorum ya da öğrenmek istiyorum diyenlere , özellikle tasarım konusunda kendine güvenen veya geliştirmeye hevesli olanlara anahtar teslim bırakmaya da hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.

    emeği geçen, özveriyle "güzel bir şeyler" yapmaya uğraşan herkese teşekkürler. kanal dergisi takipçilerine de bu güzel, renkli sayımızda keyifli okumalar dileriz.

    edit: destek olmak için facebook ya da twitter'ınızda dergiyi paylaşabilirsiniz.
    abi
  2. youreads dergisi çok iyi oldu ben faydalı olacağına inanıyorum okuyanlar her konuda bilgi edinir ,hayırlara vesiile olsun inşallah hayirlar getirsin allah yardımcınız olsun!..
  3. abi
  4. bu derginin bir bölümünde "yazarların çektiği manzara fotoğraflarına da yer verilse nasıl olur?" diye desteklediğim interaktif dergi.
  5. gerçekten değer verdiğim bir çalışma. mümkün olduğunca katkı sağlamaya da çalışıyorum.
    günün sürpriziyse kapak fotoğrafı oldu.

    çok mutlu oldum. benden de fazla değer verip emek harcayanlara çok teşekkürler.
  6. "fotoğraflarım hep kapağını süslese keşke" dediğim dergidir.
    zira ocak 2016 sayısının kapağındaki fotoğrafım gözüme daha bir güzel gözükmeye başladı.
    gururlanma hakkım varsa sonuna kadar kullanmak isterim. :)

    içerik açısından henüz inceleme fırsatı bulamadım. en kısa zamanda okuyup bu yorumu düzeltmeye çalışacağım.

    emeği geçenlere teşekkürler. emeğinize sağlık.
  7. son sayı benim için hepsinden daha güzel diyebilirim. her sayıda kalitenin, konu başlıklarının arttığını görüyoruz; özellikle bu sayıda bilim sayfaları müthişti.

    emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

    kişisel edit: yazdığım en mutlu öykünün bu sayıda bulunmasına ayrıca bir sevindim. canım mehmet amca!
  8. temmuz sayısına katkıda bulunmak isteyenler çalışmalarını 10 temmuz'a kadar [email protected] adresine gönderebilir.

    güzel bir kitap eleştirisine, bir film analizine, özenle hazırlanmış bilimsel makaleye, ufkumuzu bulandıracak bir felsefi metne, içimizi ısıtacak öykülere, evet diyeceğimiz denemelere, aşkımızı depreştirecek şiirlere ihtiyaç var.
    abi
  9. son sayısı eylül ayında çıkarmış dergidir. merak ediyorum acaba neden yayımlanması durdu yahut durduruldu. oysa ki benim dergiye gönderecek çok güzel, keyifli araştırma makalelerim vardı. kızıllandıran olursa sevinirim.
  10. multiply p. s. nickli yazarın vaktiyle yazdığı nefis bir solyaris yorumuna denk gelmiştim, sanırım o yazı konmuş. dergiyi okumak zor, mantpanoraptiyesi'nin dediği gibi kuşe kağıt ile hatıra saklanabilir, bu şartlar altında mini telefon ekranında ancak büyüteç ile okuyabilirim, şahsımı gözlük bile kurtarmıyor, büyük ekranlarda okuyun okutturun. emeğe saygı sonsuz.