1. o kadar hoş hazırlanmış ki okuyan herkes, ben de buraya katkı vermeyelim diye düşündü herhalde. sonraki sayılar için katkı verecek zaman bulabilir miyim, yoksa yaratabilir miyim düşünceleri dönüyor kafamda.

    youreads seçkileri sayfasına da tiyatro sayfasına yazdığım bir giriyi koymuşlar beni mutlu etmişler ama altına nick yazılmayan tek alıntı da o olmuş kısmet nasip. olur böyle şeyler :)
  2. sabah kalktım ve bu 36 sayfalık muhteşem şeyi satır satır okudum, hayır bizim ürünümüz diye tatlı gelmiyor, hayır burada sizi övmek için yazmıyorum bunu. ama inanın gözleri doluyor insanın, güzel insanların birleşince ne kadar güzel şeyler ortaya çıkardığını görünce. 17 arkadaşımızın da tek tek kalemlerine, emeklerine sağlık. dört gözle devamını bekliyoruz, takipteyiz!
  3. sınavlardan zaman bulursam karakalem çalışmalarımla destek vermek istediğim dergi. belki birkaç eleştiri.
    ekşi'de bulamadığımız youreads'e has güzel bir merettir ayrıca. sanırım buraya bakarak ekşinin eski haline özlem duyuyorum aynı bir annesinin aynadaki yansımasına bakan oedipuscasına.. ^:swh^
    sde
  4. dergi pek okunmuyor sanıyordum doğrusu. ama bu ay diskten 52 indirme 232 görüntüleme sayılarını görünce mutlu oldum. demek ki belli bi okuyucu kitlesi olan dergi olabilmişiz. tebrikler.
    abi
  5. 15 ocak 2016'da çıkacak sayımıza materyal toplamaya başlıyoruz. kapsamlı, güzel, özenilmiş bir sayı olsun diye hedefledik, elinizden geldiği kadar çalışmalarınızı göndererek destek olursanız güzel olur.

    neler lazım derseniz şöyle;
    -deneme
    -öykü
    -şiir
    -makale
    -kitap ve yazar tanıtımı
    -film ve yönetmen tanıtımı
    -eser ve sanatçı tanıtımı
    -felsefi akımlar ve filozof tanıtımı
    -fotoğraf
    -diğer. (bu konsepte uygun gördüğünüz herhangi bir tanıtım, yazı, çizim vs çalışması.)
    -tanıdığınız, bildiğiniz tanıtım desteğine ihtiyaç duyan dernek, stk, vakıf, yardım kuruluşu varsa arka kapakta reklamını da yapabiliriz. ücretsiz tabi.

    mail adresi: [email protected]
    abi
  6. e o zaman madem bu kadar yazarımız oldu derginin de materyal destekçisi çoğalır görüşündeyim. gönül destekçisi zaten bol cok sükür.

    umarim bu kalabalik halimizle her ay cikarmaya geri donebiliriz.
    sevgiler.
  7. ocak sayısını çok beğendiğim ve nisan sayısına yine şiir gönderdiğim dergidir. okuyun, yazın, sevin dostlar.
  8. bir amaç doğrultusunda birleşen insanların neler yapabileceğini gösteren en somut örnek olmuştur youreads kanal dergisi.

    kar amacı gütmeden yayın yapan youreads.net ve youreads kanal dergisi mümkün mertebe diğer sosyal mecralarda paylaşılarak olabildiğince fazla insana ulaştırılmalıdır.

    emeği geçen herkesin ellerine sağlık, nice yeni sayıları okumak temennisi ile.
  9. bir süredir yayımlanmasını beklediğim. hem içeriğiyle, hem hoş tasarımıyla beğendiğim dergi.
    çıktığını gördüğüm gibi hemen açıp (pdf formatında) incelemeye başladım. kitap ve sinema yazıları genel anlamda ilgimi çekmediği için, onları çabucak atlayıp, hemen jimi'nin yazdığı şiiri zevkle okuduktan sonra, bilim bölümünde northborn'un kaleme aldığı "kültürel boyutlar kuramı" başlıklı yazıyı bir çırpıda ve beğeniyle okuyup bitirdim.
    ilk fırsatta (felsefe bölümü hariç..:) ) öykü, sinema ve deneme bölümlerini de okumak için vakit ayırmam gerektiğini düşünüyorum.
    youreads'de gözümden kaçan çok fazla sayıda, güzel ve dolu dolu paylaşımlar olduğunu bir kez daha anlamamı sağlayan bir sayı olmuş.
    katkı sağlayan herkesin ellerine, yüreğine sağlık.