1. arkadaşlar bu başlık gerilere düşmüş yukarılara çıkaralım tekrar

    ben memlekete gittiğimde evdeki kitaplardan bir liste daha oluşturmaya çalışıcam inşallah ihtiyacı olan yerlere ulaştırırız.
  2. genel kitap bağışına yönelik olarak düşündüğüm başlık olduğundan konuyu burada paylaşıyorum.

    çok yakın bir arkadaşımın imkansızlıklar içerisindeki bir bölgede gençler için basit de olsa kütüphane oluşturma girişimine destek verme amacıyla sevgili youserlara sunduğum olaydır.

    imkanı, ilgilisi olan varsa (ayrıntılı bilgi için de) kırmızıdan gelirse sevinirim.

    okuduklarımız ve okuyanlar bol olsun.

    kitaplar tek bir yerde toplanıp "youreads" olarak topluca da gönderilebilir.

    güncelleme : ilgi gösteren @cipres limon, @tatlisubalinası, @dene yanil, @yokumbence, @bahabgibi, @huzursuzseyirler @alexander supertramp, @bona dea, @ismin-e hali, @benmorseverim, @gunesyerinde, @horizon17 ve @ozee'ye teşekkür ediyorum.

    toplu gönderme hususuna yönelik ilgiyi birleştiremediğimizden kampanyadan ziyade herhangi bir zamanda kitap bağışında bulunmak isteyen youserlar için yardımcı olabilirim. sevgilerle.
  3. aracısı olduğum kapsamında youser arkadaşların kitap bağışları ulaşmaya başlamış. henüz kargoda olanlar da var. arkadaşım ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum.

    ve uzaklardan bir mesaj iletiyorum.
  4. karanlığa tutulacak tek ışık kitaptır. bir ışık hüzmesi de benden olsun diyerek katıldığım kampanyadır.
  5. okumayı, araştırmayı küçük yaşta aşılamak gelecek nesiller için bir umut ışığı olacaktır. sonuna kadar destek vereceğim etkinlik, elimden ne geliyorsa, ne gelecekse...
  6. facebook paylaşımındaki -belli ki iyi niyetle yazılmış ama- "kitap olsun da ne olursa olsun" yaklaşımına karşı olmakla birlikte, ilkokul ve ortaokul yaş gruplarına önerilen kitaplardan tedarik ederek katılmak istediğim kampanya.

    muhtemelen araf'a özel mesajla da ulaşan olmuştur, süreci çok uzatmadan gönderim şekline ve zamanına karar verip kütüphaneyi oluşturmaya başlayalım bence, gerekirse sonrasında 2., 3. kez de gönderim yapılabilir sonuçta, ne kadar çabuk sevindirmeye başlarsak kârdır ;)