1. yeminli mali müşavirin kafasında ekmek kırdırması başlığı tamamen silindi.
    ruhsuzkozmonot 08 eki 2016 20:37

    ya arkadaş hiçbir neden belirtmeden başlık uçurmak nedir bunun nesi vardı da sildiniz.
    kafalarına göre yorum silip duruyorlar bu ne baskıcı, sansürcü zihniyet böyle insan şaşırıyor. dikatatörlere rahmet okutturursunuz yeminle.
  2. sevgili arkadaşlar, dedikodu üretim merkezine cevap veriyorum tamam ama bir yerde durmamız gerekiyor. çünkü sıkıldım muhabbetten sarmıyor.

    moderasyona henüz kimse dahil olmadı. dünkü sikayetler üzerine zamanında kendi eklediğim modları gözden geçirdim. siteye uğramayan ya da gidik olan arkadaşlarda yetki bulunması gereksizdi aldım. siteye uğrayıp işlem yapmayan shaman ve ceybey için de bi konuşup görüşmek üzere yetki azaltımı yaptım. bunlar benim sorumluluk alanımdaki işlemler. yeni gelecek modlar, bu yıl en çok mod işlemini ruhsuzkozmonot yaptığı için onunla görüşecekti. değişen bir şey yok, işi anlatacak olan da takip edecek olan da kendisi ben yetki veremem bu koşullarda.

    ayrıca verguzbay ve birkaç arkadaşın önerisi ile müzik ve video kanallarında moderator ihtiyacını konuştuk ve bu kanallarda en çok paylaşımda bulunan, en çok ilgilenen arkadaşlara teklif yapmaya karar verdik. daha önce siteyi sabote ettiği için yasaklanan, facebook instagram hesaplarını alıp iyi yönetemeyen ve ilgili kanallarda paylaşımı çok az olan ve ekiple uyum içinde olacağı şüpheli olan birine yetki vermeyi uygun bulmadık. had safhada olan moderasyon sorunu nedir hala anlamadım. birini mod yapmadık, sabote edeni markaja aldık, birinin kural ihlali olan yorumunu sildik bunun adı yönetim sıkıntısı oldu galiba. toplasan 3 ya da 5 mod hatası çıkar bu sitede onlar da süreklilik arz etmiyor ve hata kabul edilip tekrarlanmıyor.
    abi
  3. sistem eleştirisi yapmaktan ileri gitmeyen başlık.
    - zaten üç beş tane yazı yazıyoruz, birini siz siliyorsunuz. diyerek, yıl içerisinde oluşan bir moderatörün beceriksizliğini, hatasını, yanlışını, tüm ekibe yüklemek doğru değildir.
    bu platforma girilen tüm girdiler ve başlıklar belli kategoriler, kurallara ayrılmıştır. bu bağlamda oluşan sıkıntıların, her 'sözlük', ve topluluk ortamlarında yönetim eleştirilerinin olduğu aşikardır. açıkçası bu meselede herhangi bir moderatörün (ben de dahil), veya yönetim ekibinin bir açıklama yapmasını gereksiz buluyorum. zaten ortada ciddi moderasyon problemleri yok. kural dışı girdi giren, yanlış kategoriye başlık açmaya, çalışanların sonucunda başlığının veya girdisinin taşınmasına öfkelenerek soluğu burada almasını,''manidar'' karşılamak gerek.
  4. irkçıdır. moderasyonun kendisi cinsiyetçi başlık diye saçma sapan uygulamalarda bulunadursun, ırkçı başlıklar bu uygulamadan nasibini almasın. güncelde zenci kadınlar diye başlık var başlık. zenci değil siyahi, bunu da mı biz öğretelim modlara anlamadım ki.

    (bkz: zenci vs siyahi)
    (bkz: negro vs blacked)

    işin birde şöyle bir yanı var he, bu başlık zenci kadınların güzel olmaması idi haha :d

    ---

    zenci kadınların güzel olmaması başlığı ve içerisindeki tüm yorumlar zenci kadınlar başlığına taşındı.
    ruhsuzkozmonot 08 oca 2017 14:20

    ---
    ondan sonra işini en iyi yapan mod, hıhı, eved. (bkz: ruhsuzkozmonot)

    hilal kaşlarınıza zülüf mü düşürdüm, ah canım, yazık kıyamam.
  5. ilkokulda "ben maaşımı şurda oturur gene alırım" diyen öğretmenler vardı ya. hah onu gerçekten yapan nadir öğretmenler de olurdu. işte moderasyon o.

    işin ilginci maaş da (reklam geliri falan) yok. neden bu kadar avamlaşmasına izin veriyorlar sözlüğün bilmiyorum.
  6. bugün yaşanan can sıkıcı duruma anında müdahale etmeyerek çok da doğru yapmış olan yönetici grubudur. her ne kadar biraz tanım ve başlık kirliliği yaşasak da bu kirliliğin bütün müsebbiblerinin ortaya çıkarılabilmesi için akşam saatlerini beklemiştir. bu bekleme süresinde kim bu kervana katılacak kim sessiz kalacak şeklinde bir izleme yaparak şu an en iyi şekilde temizlik yapmaktadırlar.

    diyebilirsiniz ki daha yeni geldin sana ne oluyor? o sizin kendi düşüncenizdir.
    dediğim gibi o sizin kendi düşüncenizdir.
  7. kuralların adil uygulanmadığını düşünüyorum....
  8. mesajlar ile ilgili çalışma yapılıyor arkadaşlar, mesajlarınıza giden kutusundan ilgili kişinin diyaloğunu seçerek ulaşabilirsiniz.