1. youreads daha güzel bir oluşum gibi geliyor bana çünkü tasarım, kullanıcı kalitesi vs. olarak daha hoş. tek problemi youserların yazmaması. başlıklarda daha çok yorum görmek istiyor insan ister istemez.

    ekşiyi bırakanlardan biri de benim ve ekşide özlediğim tek şey başlıkların deli gibi entryye sahip olması.
  2. yıl oldu 2017. iki bin on yedi. hala sözlükler arası versuslar mı yapılıyor? bu konuda söylenmeyen ne kaldı? ekşi övmek de bitti.
    sezgi
  3. youreads'ı daha önde bulduğum versus çünkü ekşi gerçek amacından çıkıp forum sayfasına benzemeye başladı burası daha iyi bilgi edinilebilcek bir yer.
  4. sosyalist hareketin türkiye'deki geçmişine bakarsak az çok henüz youreads'in nescafe'den reklam alacak popülerliğe ulaşmamasından kaynaklı durumdur.
  5. 2 sitede gözlemlediğim olaydır bi tarafta heryerden nescafe reklamı çıkan para için sol frame bile reklam alan ekşi bu tarafta 3 gündür çökme pahasına hizmet sunmak için çalışan ve hiç bir şekilde reklam almayan youreads.net
    tarafını seç
    jedi7
  6. aslında youreads'imizin şu aşamada daha iyi olduğunu düşünüyorum. ekşi sözlük bir tarihi olan fakat haklı direniş olayından sonra kalite olarak dibi boylamaya başlayan bir sözlük. özellikle son dönemde uludağ sözlükleşmeye başlamış olduğunu görüyorum. ileride neler görürüz bilemem tabi.
  7. ekşi sözlük istanbul ise, youreads bayburt'tur. yanlış anlamayın, benim kıyaslamam sadece tek tiplilik üzerine. evet youreads'te pek çok kategori var ama bu kadar farklı çeşitlilikte kullanıcı profili yok. yani youreads'in kullanıcılarının profili genel olarak birbirine benzer.

    buna rağmen ekşi sözlük a'dan z'ye (troll'ünden kitap kurduna kadar) her kullanıcı profilini içinde barındırıyor. ve bu durum ise size hiç bilginizin olmadığı konu ve kavramları keşfedebilme olanağı sağlayabiliyor.

    dolayısıyla youreads'le ekşi sözlük'ü karşılaştırmak pek akıl işi değil. en azından şimdilik.
    baran
  8. youreads'te yazdıklarınızı yüz kişi okur. bir etkisi olmaz. ama ekşi sözlük'te doğru şeyler yazarsanız türkiye gündemini ve gençlerin dünyaya bakışını değiştirebilirsiniz.