1. empati yapamayan adama tahammülüm yok arkadaşım.
  2. birinin bildiğim bir şeyi sanki bilmiyormuşum gibi bana anlatması.
    tekerleme gibi cümle kurdum be(*:swh)
  3. bir şizofrenin dediklerine göre sürekli değişen gündem.
    zepur
  4. hadsizlik, açık ve net!

    yolda, sokakta, minibüste, otobüste her yerde, herkes en ufak bir tartışmada birbirine"terbiyesiz" "utanmaz" "ailen seni nasıl yetiştirmiş?" gibi laflar söylüyor. hele bir de karşınızdaki sizden yaşça epey büyük ise direkt "saygısız" damgası yiyorsunuz haklı bile olsanız. yahu kardeşim bu nasıl bir cahil cesaretidir! hayatında ilk kez gördüğün, hiç tanımadığın bir adama saydırıyorsun. belki adam psikopat, belki sabıkalı, belki üzerinde silah var, bıçak var? çıkarsa seni bıçaklasa oracıkta güzel mi olacak?
  5. herhangi bir konuda, herhangi biriyle karşılaştırılmak
  6. insanlar.daha doğrusu bulduğu her fırsatta hayatını anlatan insanlar .abi dinlemekten sıkıldığımı daha nasıl belli edeyim iki saattir you tube da anlamsız bir video izliyorum.anlattığın olaylara tepkim sadece yüz mimiklerimdeki hareketlerden ibaret.yeter amk diyincede borderline çok sıkıcı.he amk hepiniz ultra eğlencelisiniz de bir ben sıkıcıyım.ayrıca bir daha da beni yargılama götünü keserim.
  7. şerefsizin teki kaçtır su vanasını kapatıyor yakalasam vanaya oturtacam pezevengi. bi de tam da kapatmıyor piç damla damla akacak kadar açık bırakıyor ben de saf saf depodan geliyo bitmeden kovaya falan doldurayım modunda uğraşıyorum.
    wtf
  8. eski sevdiceği tinderda görmek.
  9. adana trafiğindeki hareket eden her nesne
  10. marmarayın arızalanması ve 40 dakikada yenikapı'dan ayrılık çeşmesine geçmem,işe geç kalmam vesaire ...